Είναι τόσο νόστιμες που δεν θα θέλετε να τελειώσουν...
Υλικά
300 γραμμάρια ρικότα
100 γρ. ψωμί
40 γρ. παρμεζάνα
Μερικά κλαδάκια θυμάρι
Ξύσμα από ένα λεμόνι
Τριμμένη φρυγανιά
Αλάτι, πιπέρι
Σπορέλαιο
Εκτέλεση
Χτυπάμε το ψωμί στο μπλέντερ και στη συνέχει το βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τη ρικότα, την παρμεζάνα, το θυμάρι, το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε.
Σχηματίζουμε με τη ζύμη τις κροκέτες και τις πανάρουμε με την τριμμένη φρυγανιά. Ζεσταίνουμε λάδι σε ένα τηγάνι και μαγειρεύουμε τις κροκέτες από όλες τις μεριές για 3 με 4 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.