Σήμερα απολαμβάνουμε τα πιο νόστιμα ζυμαρικά.
Υλικά
500 γρ. κίτρινες πιπεριές
400 γραμμάρια κολοκυθάκια
350 γρ. λιγκουίνι
1 κρεμμύδι
Τριμμένη παρμεζάνα
Ελαιόλαδο
Σκόρδο
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πιπεριές σε λωρίδες. Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε κομμάρτα. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε σε ένα τηγάνι μαζί με 3-4 κουταλιές λάδι και μια σκελίδα σκόρδο με τη φλούδα.
Μετά από 3-4 λεπτά αφαιρούμε το σκόρδο και προσθέτουμε πιπεριές. Προσθέτουμε αλάτι και λίγο νερό και μαγειρεύουμε για 35-40 λεπτά. Στραγγίζουμε τις πιπεριές και τις χτυπάμε στο μίξερ για να έχουμε μια κρέμα. Ψήνουμε τα κολοκυθάκια με μια πρέζα αλάτι για 2 λεπτά. Βράζουμε τα λινγκουίνι τα στραγγίζουμε και τα σερβίρουμε με την κρέμα πιπεριού, τα κολοκυθάκια και την τριμμένη παρμεζάνα.
Πηγή φωτογραφίας: https://www.lacucinaitaliana.it/ricette
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.