COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Λαχταριστό κοτόπουλο Cordon Bleu


19 Νοεμβρίου 2021

Λαχταριστό κοτόπουλο Cordon Bleu

Η συνταγή για Cordon Bleu  είναι λιγότερο πολύπλοκη από ό,τι νομίζετε, ενώ το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και πολύ νόστιμο. 

Υλικά 

6 φέτες στήθους κοτόπουλου

6 φέτες ζαμπόν

6 φέτες τυρί scamorza 

Για το πανάρισμα

3 αυγά

Αλεύρι 00

Τριμμένη φρυγανιά

Εκτέλεση

Με ένα μαχαίρι κάνουμε μια οριζόντια τομή σε κάθε φιλέτο, φροντίζοντας να μην το κόψουμε από άκρη σε άκρη. Πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι και στρώνουμε στην επιφάνειά του μια φέτα ζαμπόν και μια φέτα τυρί. Και στη συνέχεια κλείνουμε με οδοντογλυφίδες. Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν όλα τα υλικά.

Στη συνέχεια, βάζουμε σε ένα μπολ αλεύρι, σε ένα άλλο χτυπάμε τα αυγά με μια πρέζα αλάτι και σε ένα άλλο βάζουμε την τριμμένη φρυγανιά. Πανάρουμε τις φέτες κοτόπουλου πρώτα από το αλεύρι, ύστερα από το αυγό και ύστερα από την τριμμένη φρυγανιά. 

Σε αυτό το σημείο βάζουμε λάδι σε ένα τηγάνι και μαγειρεύουμε τις φέτες κοτόπουλου, γυρίζοντάς τις αρκετές φορές (θα χρειαστούν περίπου 4 λεπτά, αν και πολλά εξαρτώνται από το πάχος των φετών κοτόπουλου). 

Photo credits://insanelygoodrecipes.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.