COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Tacos Barbie: Μία νόστιμη και πολύχρωμη συνταγή εμπνευσμένη από την ταινία


JTeam

14 Αυγούστου 2023

Tacos Barbie: Μία νόστιμη και πολύχρωμη συνταγή εμπνευσμένη από την ταινία
pexels
Πώς να ετοιμάσετε tacos εμπνευσμένα από την ταινία της Barbie στο σπίτι.Μια πολύ απλή, νόστιμη και πολύχρωμη συνταγή, ιδανική για να δοκιμάσετε αν αγαπάτε τη μεξικάνικη κουζίνα.

Μετά την κυκλοφορία της ταινίας Barbie στον κινηματογράφο, το πάθος για το ροζ φαίνεται να έχει κυριεύσει και τον κόσμο του φαγητού. Έτσι λοιπόν σήμερα σας παρουσιάζουμε τα tacos Barbie. Για να ετοιμάσετε τη μεξικάνικη τορτίγια σε total pink εκδοχή, θα χρειαστείτε ένα απλό προμαγειρεμένο παντζάρι. Ας τη δούμε όμως αναλυτικά.

Υλικά

200 γρ. καλαμποκάλευρο

1 προμαγειρεμένο παντζάρι

2 κουταλιές ελαιόλαδο.

Νερό

Αλάτι

Jenny.Gr
www.foodblog.it

Εκτέλεση

Κόβουμε το προμαγειρεμένο παντζάρι σε κύβους και το χτυπάμε στο μπλέντερ μέχρι να έχουμε έναν λείο και ομοιογενή πουρέ και μετά σουρώνουμε τον χυμό με ένα σουρωτήρι.

Στη συνέχεια αραιώνουμε τον χυμό των παντζαριών με νερό, φτιάχνοντας συνολικά 250 ml υγρού. Κοσκινίζουμε το καλαμποκάλευρο σε ένα μπολ κα το προσθέτουμε στον χυμό παντζαριού σιγά σιγά.

Προσθέστε επίσης δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και μια πρέζα αλάτι και στη συνέχεια δουλεύουμε τη ζύμη μέχρι να γίνει απαλή και ομοιογενής. Εάν χρειάζεται, προσθέτουμε περισσότερο νερό.

Σκεπάζουμε τη ζύμη με ένα πανί και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 15 λεπτά. Όταν περάσει ο απαιτούμενος χρόνος χωρίζουμε τη ζύμη σε 12 μερίδες και τις ανοίγουμε με έναν πλάστη ανάμεσα σε δύο φύλλα χαρτιού ψησίματος.

Μόλις αποκτήσουμε τις λεπτές τορτίγιες 2-3 mm , κόβουμε τις άκρες για να γίνουν τέλεια στρογγυλές και τις ψήνουμε σε ένα τηγάνι , περίπου ένα λεπτό ανά πλευρά.

Μόλις είναι έτοιμες χρησιμοποιούμε τις ροζ τορτίγιες όπως θέλουμε για να δημιουργήσουμε τα tacos Barbie , επιλέγοντας τα αγαπημένα μας υλικά για τη γέμιση .

Καλή απόλαυση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.

TAGS