COOL GREECE

Η κυκλαδίτικη μαγεία της Πάρου


17 Αυγούστου 2019

Η κυκλαδίτικη μαγεία της Πάρου

Ένα νησί κατάλευκο σαν το μάρμαρο του, ένα πανηγύρι χρωμάτων και αισθήσεων, η Πάρος, το τρίτο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων, σας περιμένει να χαλαρώσετε, να γευτείτε, να διασκεδάσετε, να ονειρευτείτε, να χαρείτε με την καρδιά σας και να αφεθείτε. Σας χρειάζονται μόνο ανοιχτά μάτια, προσεχτικά αυτιά, μύτη σε εγρήγορση και ευρύχωρη καρδιά. Με γυμνασμένες και ανοιχτές όλες σας τις αισθήσεις θα μυηθείτε στη γοητεία του νησιού που σας τα προσφέρει όλα απλόχερα.

jenny.gr

Στην Παροικιά, πρωτεύουσα της Πάρου, βρίσκεται το εμπορικό και επιβατηγό λιμάνι του νησιού, το διοικητικό και οικονομικό κέντρο, μια σύγχρονη πολιτεία με έντονο παρελθόν αλλά και πολλά υποσχόμενο μέλλον. Είναι χτισμένη στη θέση της αρχαίας πόλης, στις παρυφές του λόφου της Μονής των Αγίων Αναργύρων, και εξασφαλίζει άνετη παραμονή και όλες τις υπηρεσίες μιας σύγχρονης πόλης στους επισκέπτες της.

Περπατώντας στα παραδοσιακά πλακόστρωτα στενάκια απολαύστε την κυκλαδίτικη ομορφιά και την φιλοξενία των κατοίκων της, την ίδια στιγμή που μπορείτε να βρείτε καφετέριες, μπαράκια, παραδοσιακές ταβέρνες και εστιατόρια που ικανοποιούν κάθε γούστο. 

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.