AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

COOL GREECE

Χανιά: Ταξίδι στο πιο πολυφωτογραφημένο λιμάνι της Ελλάδας


19 Αυγούστου 2022

Χανιά: Ταξίδι στο πιο πολυφωτογραφημένο λιμάνι της Ελλάδας
Ένα από τα ωραιότερα λιμάνια της Μεσογείου, μια πόλη που σφύζει από ζωή και ένας τόπος που κρύβει μικρές και μεγάλες απολαύσεις. Τα Χανιά αποτελούν τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης μετά το Ηράκλειο και εκτός από τεράστια ιστορία, διαθέτουν και όλα όσα επιζητά κανείς από τις διακοπές του.

Αν κάνετε ένα απλό σκρολάρισμα στα social media, όλο και κάπου θα πετύχετε μια φωτογραφία από το πανέμορφο λιμάνι των Χανίων. Όποιος κι να επισκεφτεί την πόλη, δεν μπορεί παρά να τα «χάσει», κατεβαίνοντας μια βόλτα στο λιμάνι και περνώντας μέσα από την παλιά πόλη. Τα παγκάκια, τα εστιατόρια, τα φανάρια στο δρόμο, η εκκλησία και ο φάρος, όλα τους συνθέτουν ένα κινηματογραφικό σκηνικό, το οποίο σας προκαλεί να το εξερευνήσετε. Εκτός, όμως, από την πρωτεύουσα του νομού Χανίων, υπάρχει ακόμη ένας σοβαρός λόγος να κατευθυνθείτε εκεί. Οι παραλίες.

Διαβάστε την συνέχεια στο reader.gr