Οι δέκα πιο απόκρημνες παραλίες του κόσμου

Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014

Συνήθως όταν σκέφτεσαι τις παραλίες το καλοκαίρι σου έρχεται στο μυαλό μία χρυσή αμμουδιά που την χτυπάει το κύμα και σε χαλαρώνει. Εκτός όμως από τις αυτές τις ονειρικές παραλίες υπάρχουν και κάποιες που είναι σε άγρια τοπία μοναδικής ομορφιάς και μπορούν να ανεβάσουν την αδρεναλίνη σας στα ύψη.

Όσοι είναι περιπετειώδεις και θέλουν να ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα επισκέπτονται τέτοιου είδους παραλίες που είναι μέσα σε γκρεμούς. Η εμπειρία είναι μοναδική καθώς το τοπίο σε μαγεύει και νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε έναν κόσμο αποκομμένο.

Έτσι σκέφτηκαν και στο CNN και έκαναν ένα αφιέρωμα στις πιο απόκρημνες παραλίες. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η ελληνική συμμετοχή, σε αυτή την περίπτωση είναι το Πόρτο Κατσίκι το οποίο μάλιστα έχει μια ταμπέλα στην αρχή της σκάλας που γράφει: «Στην παραλία πηγαίνετε με δική σας ευθύνη». Μπορεί να μοιάζει τρομακτικό αλλά σίγουρα αξίζει να την επισκεφτείτε έστω και μία φορά καθώς η παραλία είναι μοναδικής ομορφιάς.

Η άλλη ελληνική συμμετοχή της λίστας είναι το Ναυάγιο της Ζακύνθου όπου εκεί δεν έχει κάποια ταμπέλα και είναι πιο εύκολο για κάποιον φοβητσιάρη να πάει με το καραβάκι. Από την Γαλλία και την Ιταλία μέχρι την εξωτική Ταϊλάνδη, αυτές είναι οι απόκρημνες παραλίες που προκαλούν δέος και ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο koolnews.gr. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.