COOL GREECE TRAVELLERS

Στους δρόμους του Λονδίνου κυκλοφορούν οι αδερφές Grady


8 Δεκεμβρίου 2015

Two-life-size-Victorian-style-dolls-shocked-Londoners-this-morning1.jpg

Σε περίπτωση που αντικρίζατε μπροστά σας δύο μικρές, δίδυμες αδερφούλες να περιπλανιούνται μόνες τους στο δρόμο, το πιθανότερο θα ήταν να προσπαθούσατε να τις βοηθήσετε να βρουν τους οικείους και τον προορισμό τους. Στην περίπτωση των δίδυμων creepy αδερφών Grady, το σίγουρο είναι πως θα τρέχατε μακρυά...

Αν μάλιστα βρεθείτε αυτές τις μέρες στους δρόμους του Λονδίνου, να εύχεστε να μην τις δείτε ξαφνικά μπροστά σας. Ο λόγος για τις δύο πραγματικά τρομακτικές αδερφές που απελευθέρωσε στου δρόμους, στις βιτρίνες και στο μετρό ο 44χρονος Derren Brown. Οι δύο μικρές με βικτωριανή περιβολή και παγωμένο βλέμμα, τριγυρνούν στην πόλη σα να το έσκασαν από τη "Λάμψη" και από το "Chucky: η κούκλα του Σατανά" ταυτόχρονα.

Επί της ουσίας, είναι δύο κούκλες φυσικού μεγέθους που αποτελούν μέρος του project του καλλιτέχνη-πνευματιστή Brown, το οποίο προμοτάρει με έναν από τους πλέον ευφάνταστους τρόπους. Στόχος είναι η ενημέρωση των Λονδρέζων για τη νέα του δουλειά στο Thorpe Park και δεν τα πάει άσχημα. Ο TV tricker, λέει σχετικά "Τα θέματα της Βικτωριανής εποχής ήταν πάντα παρόντα στη δουλειά μου. Οι κούκλες είναι απλά μια πρόγευση του τι θα δουν οι επισκέπτες της νέας μου εγκατάστασης στο Thorpe Park την άνοιξη".

Το θεματικό πάρκο Thorpe με τη σειρά του, κρατάει επτασφράγιστο μυστικό το νέο project κι έχει αποκαλύψει μόνο ότι πρόκειται για κάτι μοναδικό που θα εκτείνεται σε 2.306 m2. Επίσης, 1.000 ειδικοί εργάζονται και το 2016 οι πρώτοι επισκέπτες θα μας πουν τι θα βιώσουν μέσα σε 13 λεπτά που είναι ο προβλεπόμενος χρόνος της εμπειρίας.

[gallery-524954]