COOL GREECE TRAVELLERS

Η Huawei δείχνει τον δρόμο στα smartphones νέας γενιάς με το P9


16 Ιουνίου 2016

Photo_2-1.jpg

Το P9, την απόλυτη συσκευή κινητού τηλεφώνου για τους λάτρεις της φωτογραφίας  παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες και στην Ελλάδα, η Huawei.

Μέσω της συνεργασίας με το γερμανικό θρύλο της φωτογραφικής βιομηχανίας που ακούει στο όνομα Leica, το P9 έρχεται να καλύψει και τους πλέον απαιτητικούς χρήστες. Οι νέες συσκευές P9, όμως, πέρα από εξαίρετα τεχνικά χαρακτηριστικά διαθέτουν αξεπέραστο design και σίγουρα αποτελούν τα ιδανικά gadgets για όποιον επιθυμεί να απαθανατίζει  κάθε σημαντική στιγμή της επαγγελματικής ή προσωπικής του ζωής με ένα από τα πιο εξελιγμένα κινητά νέας γενιάς.

Οι επαγγελματικές κάμερες του P9 σας δίνουν τη δυνατότητα να τραβήξετε φυσικές, ευκρινείς και φωτεινές φωτογραφίες, ακόμη και στο πιο σκοτεινό περιβάλλον. Η επιλογή beauty mode αναδεικνύει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του κατόχου σε κάθε λήψη selfie.  Ακόμα και σήμερα, στην εποχή της ψηφιακής φωτογραφίας, η κλασική «Leica φωτογραφία» συνεχίζει να είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των φακών της Leica. Με απίστευτη ευκρίνεια και λεπτομέρεια, απαλή αντίθεση, εντυπωσιακό βάθος και πλούσια απόδοση χρωμάτων, είναι δύσκολο να μην ενθουσιαστεί  κανείς από τις εικόνες της Leica.

Είτε είστε λάτρης της ασπρόμαυρης φωτογραφίας και θέλετε το αυθεντικό στυλ της Leica χωρίς το βάρος μιας DSLR μηχανής, είτε ψάχνετε τα μοναδικά χρώματα και το φως που προσφέρουν οι δύο φακοί, το Huawei P9 σας καλύπτει απόλυτα.

cof

Η Huawei με το P9 προσφέρει μια συσκευή που έχει δημιουργηθεί από κορυφαίους βιομηχανικούς σχεδιαστές προκειμένου να πετύχει  ένα εντυπωσιακό design με σμιλευμένες άκρες, κομμένες με διαμάντι και δεμένες με πανέμορφες καμπυλότητες.

Παράλληλα, ο τεχνολογικός γίγαντας  επενδύει στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων τα οποία απευθύνονται ιδιαίτερα στις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν, όπως δείχνει και η εν εξελίξει συνεργασία με τη Swarovski για το σχεδιασμό ενός έξυπνου ρολογιού / κοσμήματος (smartwatch).

Μέσα σε πέντε χρόνια η Huawei αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση της παγκόσμιας αγοράς κινητών τηλεφώνων (smartphones) ανατρέποντας πλήρως τα δεδομένα στον εξαιρετικά ανταγωνιστικό αυτό κλάδο. Με τη νέα σειρά smartphones P9, η διοίκηση του πολυεθνικού ομίλου επιταχύνει τον βηματισμό της για την επίτευξη του διακηρυγμένου στόχου της: την κατάκτηση της πρώτης θέσης εντός της προσεχούς πενταετίας αφήνοντας πίσω την Apple και την Samsung.