COOL GREECE TRAVELLERS

Ananti City Resort: Τα Σαββατοκύριακα του φθινοπώρου αποδράστε στα Τρίκαλα


20 Οκτωβρίου 2016

CF029976-1.jpg

Ονειρεύεστε να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό σαββατοκύριακο μακριά από τα άγχη της καθημερινότητας στην αγκαλιά της ελληνικής υπαίθρου; Τα Τρίκαλα αποτελούν τον ιδανικό προορισμό που συνδυάζει τις ανέσεις μιας πόλης με ένα καταπράσινο τοπίο.

Τα Τρίκαλα ικανοποιούν όλους τους τύπους ανθρώπων και τους πιο αστικούς αλλά και εκείνους που αναζητούν τη φύση. Είναι μια πόλη που ξεχωρίζει όχι μόνο για τη φυσική της ομορφιάς αλλά και για τα αξιοθέατα.

Βραδινές ρομαντικές βόλτες στις όχθες του ποταμού Ληθαίου, περίπατοι στα γραφικά στενά του Βαρουσίου, ποδηλατάδες στις ευθείες του κάμπου αλλά και απολαυστικά γεύματα με τοπικά προϊόντα στις παραδοσιακές ταβέρνες είναι μερικά από αυτά που μπορείτε να ζήσετε αν επισκεφτείτε τα Τρίκαλα.

Τι περιμένετε ξεκινήστε την εξόρμηση σας σε αυτό τον όμορφο προορισμό κάνοντας check in στο εκπληκτικό ξενοδοχείο της συλλογής της Tresor Hotels & Resorts, Ananti City Resort.

Χτισμένο στις παρυφές της πόλης των Τρικάλων, με υπέροχη θέα, σας περιμένει για να ζήσετε ένα χαλαρωτικό spa weekend στις πολυτελείς εγκαταστάσεις spa. Μπείτε σε ένα κόσμο μοναδικής χαλάρωσης και ευεξίας.

Χάρη στο Ananti City Resort τα Σαββατοκύριακα του φθινοπώρου αποκτήσανε και πάλι ένα νόημα. Απολαύστε διανυκτερεύσεις σε ένα από τα πολυτελή 18 δωμάτια και σουίτες του Ananti. Και περάσετε δυο νύχτες στο πολυτελές ξενοδοχείο των Τρικάλων με μόνο 192 ευρώ!

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις
  • Πλούσιο πρωινό
  • Ελεύθερη πρόσβαση στην εξωτερική πισίνα, την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, τη σάουνα, το χαμάμ και το γυμναστήριο.
  • Όλους τους φόρους