COOL GREECE TRAVELLERS

Επιλέξαμε τον καλύτερο προορισμό για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου


25 Οκτωβρίου 2016

Το καλύτερο από όλα για αυτή την εβδομάδα είναι όταν ξυπνάτε και συνειδητοποιείτε ότι θα δουλέψετε μια μέρα λιγότερο, γιατί την Παρασκευή είναι 28 Οκτωβρίου. Επιτέλους θα φύγετε για τρεις ολόκληρες μέρες μακριά από το θόρυβο και το στρες της μεγαλούπολης και αυτός είναι ένας καλός λόγος για να χαμογελάσετε. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, εκτός από το να ετοιμάσετε τις βαλίτσες, είναι να βρείτε έναν κοντινό προορισμό για να χαρείτε τη φύση, χωρίς όμως να ταλαιπωρηθείτε για να φτάσετε. Τώρα μπορεί να σκεφτείτε "ακούγεται πολύ ιδανικό όλο αυτό για να είναι αληθινό". Όμως κάνετε λάθος, γιατί λίγες ώρες μακριά από την Αθήνα βρίσκεται  η νεραϊδοχώρα του Καρπενησίου, έτοιμη να σας χαρίσει το πιο ρομαντικό, παραμυθένιο τριήμερο που έχετε ονειρευτεί.

Στο όρος Βελούχι ανάμεσα στα πυκνά δάση, στις μικρές καταπράσινες κοιλάδες, εκεί όπου η φύση κυριαρχεί, γεννήθηκε το πιο κουκλίστικο boutique ξενοδοχείο που μπορείτε να φανταστείτε, το Anerada Inn Boutique Hotel μέλος της Trésor Hotels & Resorts.

Στο πανέμορφο Μεγάλο Χωριό του Καρπενησίου, το παραμυθένιο ξενοδοχείο δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής για το τριήμερο της 28 Οκτωβρίου στην «Ελβετία» της Ελλάδας, συνθέτοντας το πιο ονειρικό σκηνικό για τις διακοπές σας. Φωλιασμένο ανάμεσα σε καρυδιές και καστανιές, στους πρόποδες της Καλιακούδας, το Anerada Inn Boutique Hotel αποτελείται από 5 κουκλίστικα δωμάτια και ένα ονειρικό σπίτι στον κήπο, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 4 άτομα.

Το υπέροχο σκηνικό των εξωτερικών χώρων, με το πράσινο και το ονειρικό κιόσκι με τις αραχνοϋφαντες κουρτίνες  σας μυεί στο απόλυτο ζεστό ρομαντικό περιβάλλον.

Μπαίνοντας στους εσωτερικούς χώρους, η english country style διακόσμηση σας κατακλύζει, παντρεύοντας ιδανικά τις αισθήσεις με τον ρομαντισμό και τη χαλάρωση. Εκεί, τα ρομαντικά παλ χρώματα και η εκλεπτυσμένη αισθητική συνενώνονται αρμονικά με την ανθρώπινη ζεστασιά και την αυθεντική φιλοξενία, συνθέτοντας το απόλυτο σκηνικό για ταξιδιώτες όπως εσάς, που γνωρίζετε ακριβώς αυτό που αναζητάτε για ένα αξέχαστο τριήμερο.

Χαλαρώστε στο Μπλε, το Λιλά, το Πράσινο ή το Σομόν δωμάτιο, ή αφεθείτε στο υπέροχο σκηνικό της Master Σουίτας για να θαυμάσετε της ψηλές κορυφές της Καλιακούδας και της Χελιδώνας, αλλά και τη θέα του Μεγάλου Χωριού που αναδύεται μέσα από τα έλατα. Μυηθείτε στην ονειρική ατμόσφαιρα του παραμυθένιου σπιτιού του κήπου, ιδανικό για μια τετραμελή οικογένεια ή και για ζευγάρια, απολαμβάνοντας το english country style και τα παλιά αντικείμενα.

Γευτείτε το πλούσιο πρωινό, το απογευματινό τσάι βουνού με τα σπιτικά γλυκά και το ποτό σας το βράδυ με μουσική jazz & blues, στο καθιστικό ή στον κήπο, ανάλογα με την εποχή του χρόνου.

Μη μου πείτε ότι ακόμα έχετε ενδοιασμούς για το που θα αποδράσετε το τριήμερο της 28 Οκτωβρίου;