COOL GREECE TRAVELLERS

Ορεινή Αρκαδία: Το μεγαλείο της φύσης στα πόδια μας


24 Νοεμβρίου 2017

car-1845573-1280.jpg

Σε απόσταση μόλις 200 χλμ από την Αθήνα, θα βρεθούμε σε πέτρινα χωριά, φαράγγια, ορμητικά νερά, ιστορικά μοναστήρια ανάμεσα σε ένα δάσος που δεν θέλεις να το αποχωριστείς.

Είναι παραδοσιακά από τις πιο ωραίες οικογενειακές εκδρομές για το Σαββατοκύριακο. Εξερευνήστε με τα παιδιά σας τη φύση, περπατήστε, αναπνεύστε καθαρό αέρα, δοκιμάστε παραδοσιακά φαγητά, καθίστε δίπλα στο τζάκι και χαλαρώστε!

Και αν με όλα αυτά που σας γράφουμε, σας ξεσηκώσαμε και εσάς αν και δεν ήσασταν προετοιμασμένοι για εκδρομή να σας πούμε ότι αρκεί που έχετε την θέληση! Θα μας πείτε, μα δεν έχουμε ούτε βαλίτσες. No problem!

Την ώρα που θα πάτε στο αγαπημένο σας πρατήριο της BP για να βάλετε τα νέα καύσιμα με τεχνολογία ACTIVE αλλά και για να κάνετε και δωρεάν έλεγχο 12 σημείων -γιατί έχουμε πει χωρίς έλεγχο δεν ξεκινάμε ποτέ ταξίδι- θα βρείτε τη νέα σειρά με είδη ταξιδίου της Ellehammer σε προνομιακές τιμές. H νέα, μοντέρνα σειρά περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη πρόταση ειδών ταξιδίου όπως μεγάλη βαλίτσα με 4 ροδάκια, βαλίτσα καμπίνας με 4 ροδάκια, σακίδιο ώμου. Και η αλήθεια είναι ότι έχουν όλα όσα χρειαζόμαστε.

Αντοχή, πρωτοπορία, πρακτικότητα και ποιότητα, σε συνδυασμό με την ματ εμφάνιση, το υλικό αντοχής, τις πρακτικές τσέπες για gadget!

Και αφού είμαστε έτοιμοι, φορτώνουμε παιδιά, σκυλιά, βαλίτσες και ό,τι έχει ο καθένας μας και ξεκινάμε για την εκδρομούλα μας!

Βυτίνα, Καρύταινα, Στεμνίτσα, Δημητσάνα! Το τετράπτυχο της επιτυχίας και της ευτυχίας μας! Έλατα, κέδροι, ποτάμια, γεφύρια, χιονοδρομικά, νερόμυλοι και ό,τι άλλο βάζει ο νους μας.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τόσα μικρά χωριά Βαλτεσινίκο, Κάψια, Αλωνίσταινα, Παναγιά, Καστανίτσα, Βλαχοράφτη, Ζάτουνα, Ζυγοβίστι, Λιμποβίσι είναι μερικά από τα χωριά που πρέπει να επισκεφτείτε ακόμα και εάν δεν μείνετε.

Το καθένα με την δική του ξεχωριστή ομορφιά, το καθένα με την δική του ξεχωριστή ιστορία. H επιλογή είναι δική σας και όποιον δρόμο και αν ακολουθήσετε θα σας δικαιώσει! Διαλέξτε κατάλυμά που να ταιριάζει στον τύπο σας και στις ανέσεις που θέλετε. Οι επιλογές είναι άπειρες!

Και όσο για τις γεύσεις, θα σας μείνουν αξέχαστες! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, την φιλοξενία των ντόπιων και να αφεθείτε στις νοστιμιές της τοπικής κουζίνας.

Η ορεινή Αρκαδία είναι ιδανική για βόλτες. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να σας φτάσουν τα καύσιμα. Και με τα νέα καύσιμα της BP με τεχνολογία ACTIVE εκτός ότι εξασφαλίζουμε εξαιρετική απόδοση του αυτοκινήτου μας, κερδίζουμε έως και 61 χλμ ανά γέμισμα. Βρείτε την κοντινότερη BP, γεμίστε και είστε έτοιμοι. Οι δρόμοι σας ανήκουν!

Επισκεφθείτε την σελίδα της BP στο facebook https://www.facebook.com/BPRetailGreece/