COOL GREECE TRAVELLERS

Οι 2 λέξεις που θα σας πάνε στο first class του αεροπλάνου


1 Μαρτίου 2018

photo-1436491865332-7a61a109cc05.jpg

Το πιο πρόσφατο προέρχεται από κάποια που ταξιδεύει συνεχώς και επιμένει πως η χρήση δύο συγκεκριμένων λέξεων είναι πιθανό να μας πάνε κατευθείαν στην first class. Ποιες είναι αυτές; Διαχείριση εσόδων. Η συγγραφέας Tilly Bagshawe είπε πως υπάρχει μία ξεχωριστή φράση που χρησιμοποιεί για να ζητήσει αναβάθμιση θέσης.

Η Tilly εξηγεί πως εκείνοι που κάνουν καλή διαχείριση εσόδων πρέπει να σιγουρέψουν πως η πτήση είναι κερδοφόρα και θα είναι εκείνοι που θα πουν στα πρακτορεία κρατήσεων τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν. Η συμβουλή της είναι να καλέσετε τις κρατήσεις και να ρωτήσετε: "Έχει η διαχείρηση εσόδων ανακοινώσει θέσεις first class για αναβάθμιση μιλίων;" "Όταν λένε όχι," είπε, "ζητήστε τους να τσεκάρουν ή να σας περάσουν στη γραμμή της διαχείρισης εσόδων έτσι ώστε να ρωτήσετε το πότε θα τις ανακοινώσουν, όπως και το πόσες θέσεις έχουν μείνει." Μετά, απαντήστε ευγενικά κάπως έτσι: "Δεν έχετε πουλήσει 20 θέσεις; Γιατί δεν τις ανακοινώνετε;"

Η Tilly ισχυρίζεται πως χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο έχει 100% επιτυχία στο να πάρει upgrade στη θέση της. Αξίζει μία δοκιμή.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τοπία μέσα από μία γυάλινη μπάλα

[gallery-716798]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα