COOL GREECE TRAVELLERS

Μιλάνο: Μίνι οδηγός για αρχάριους


19 Δεκεμβρίου 2022

Μιλάνο: Μίνι οδηγός για αρχάριους
Σπουδαία αξιοθέατα και απροσδόκητες εκπλήξεις περιμένουν τους ταξιδιώτες στο Μιλάνο. Ένας μικρός οδηγός με όλα όσα πρέπει να κάνετε στην πρώτη σας επίσκεψη στη δυναμική και κομψή πόλη του ιταλικού Βορρά

Πρωτεύουσα της μόδας, του στυλ και του design, έδρα της ιταλικής βιομηχανίας και ένα τα πιο σημαντικά κέντρα πολιτισμού στο κόσμο, το Μιλάνο είναι μια πόλη δυναμική έχει κάτι για όλους. Είτε ταξιδεύετε με την οικογένεια, είτε με φίλους είτε μόνοι σας, οι εμπειρίες που έχει να σας προσφέρει το ταξίδι στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας και δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας, δεν έχουν τελειωμό. Το Μιλάνο αποτελεί αγαπημένο προορισμό γι' αυτό κι εμείς φτιάξαμε ένα μίνι οδηγό για την πρώτη σας επίσκεψη.

Η καρδιά του πόλης χτυπά στην Piazza del Duomo με τον εμβληματικό γοτθικό καθεδρικό ναό, ο οποίος είναι ο τρίτος μεγαλύτερος ναός στην Ευρώπη (μετά τον Άγιο Πέτρο στη Ρώμη και τον καθεδρικό ναό της Σεβίλλης). Ο εντυπωσιακός ναός ξεκίνησε να χτίζεται το 1386, αλλά χρειάστηκαν σχεδόν έξι αιώνες για την ολοκλήρωσή του. Είναι στολισμένος με 3.500 αγάλματα και 135 οβελίσκους. Μη χάσετε την ευκαιρία να ανεβείτε στην οροφή του για να θαυμάσετε από κοντά τους οβελίσκους και να απολαύσετε την απόλυτη θέα του Μιλάνου από ψηλά. Από εδώ, το ηλιοβασίλεμα είναι υπέροχο. Διαβάστε τη συνέχεια στο travelgo.gr.