ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

5 τυχερές κερδίζουν από μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων NIVEA Cellular Anti-Age


8 Μαΐου 2014

Nivea_1_h

Η σειρά περιλαμβάνει κρέμα ημέρας με SPF 15, κρέμα νύχτας, κρέμα ματιών συμπυκνωμένο ορό ανάπλασης.

Η NIVEA παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου NIVEA Cellular Anti-Age, ειδικά σχεδιασμένη για να κάνει τα κύτταρα της επιδερμίδας να συμπεριφέρονται σαν νεότερα, για ορατά ανανεωμένη επιδερμίδα. Πιστή στην παράδοσή της να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα περιποίησης τα οποία συνεργάζονται αρμονικά με την επιδερμίδα, η πρωτοποριακή σειρά NIVEA Cellular Anti-Age αποτελεί ορόσημο στα προϊόντα αντιγήρανσης καθώς η προηγμένη της σύσταση δρα αποτελεσματικά ενάντια στις ρυτίδες.

Bottom_Range Προσφέρετε και εσείς στην επιδερμίδα σας την περιποίηση που της αξίζει και ξεκλειδώστε την νεότητα που κρύβουν τα κύτταρά σας με τη νέα σειρά προϊόντων NIVEA Cellular Anti-Age. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε μία σειρά προϊόντων που είναι απαραίτητη για την ενυδάτωση και την φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου σας.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στη κλήρωση για να κερδίσετε ένα από τα 5 σετ της σειράς προϊόντων, της NIVEA Cellular Anti-Age, (Κρέμα Ημέρας με SPF 15 - Κρέμα Νύχτας-  Κρέμα Ματιών- Συμπυκνωμένος Ορός Ανάπλασης).

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 15/5 στις 23:59.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.