ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δείτε τις νικήτριες που κερδίζουν ένα cd και ένα dvd για Life Coaching


8 Αυγούστου 2014

tumblr_ll0zdhC5KW1qcxieko1_500
Η Κατερίνα Ευστρατιάδου μίλησε στο Jenny.gr για το life coaching και πώς άλλαξε τη ζωή της. Η ίδια εργάζεται ως "life coach" βοηθώντας τους ανθρώπους να ξαναβρούν το νόημα της ζωής τους και ως εισηγήτρια των σεμιναρίων που έχει δημιουργήσει. Προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ομαδικές και ατομικές (και μέσω διαδικτύου) συνεδρίες. Στα πλαίσια του έργου της είναι και το παρακάτω υλικό το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό. "Προπονηθείτε" στο σπίτι με τις οδηγίες της Κατερίνας Ευστρατιάδου.
8 τυχερές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα DVD και ένα CD για life coaching.
unnamed (3)
Ένα DVD με τίτλο "Ραντεβού με τον Έρωτα":
Ένα "εργαλείο" για εκείνους που θέλουν να ξεπεράσουν τις σχέσεις του παρελθόντος και να προχωρήσουν μπροστά στην ζωή τους προσελκύοντας τον ιδανικό σύντροφο. Το DVD περιέχει ασκήσεις βήμα - βήμα με δηλώσεις (Affirmations) αποδοχής και διόρθωσης των πεποιθήσεων και των εμποδίων που τους απομακρύνουν από την κατάκτηση της ευτυχίας. Άσκηση διαλογισμού-συντονισμού με την ευτυχία και ειδικά σχεδιασμένο βίντεο (Mind-movie) για την επιτυχή προσέλκυση του ιδανικού συντρόφου.
Ένα CD με τίτλο "Άλλαξε την Ζωή σου":
Αυτό το "εργαλείο" απευθύνεται σ΄όσους επιθυμούν να έχουν καλύτερη σχέση με το εσωτερικό όπως και το εξωτερικό τους περιβάλλον. Να έχουν πάντα λαμπερή και καθαρή ενέργεια ώστε να συντονίζονται ευκολότερα με τον στόχο τους και την ευημερία τους. Περιέχει 3 ασκήσεις διαλογισμού για τον ενεργειακό καθαρισμό και την ολιστική καθαρότητα και γαλήνη, ενεργειακή άσκηση για την προσέλκυση και επίτευξη μεγάλου στόχου και άσκηση για την οικονομική ευημερία. Για τους λάτρεις των ενεργειακών προσεγγίσεων σε πνευματικό αλλά και υλικό αποτέλεσμα.
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για να αποκτήσετε ένα DVD και ένα CD για life coaching! Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 21/08/2013 ώρα 23:59
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.