ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δείτε τη νικήτρια για το ζευγάρι γυαλιών Vogue - Secret Club Members Only


14 Ιουνίου 2015

vogue_contest (3)Πως θα σας φαινόταν τα αποκτήσετε τα super stylish Vogue γυαλιά με την υπογραφή της Charlotte Ronson?

Με το άψογο γούστο και τη δημιουργική της δεινότητα, δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι η Charlotte Ronson αποτελεί σήμερα μια από τις πλέον πολλά υποσχόμενες σχεδιάστριες. Ιδιαίτερα γνωστή για το στυλ της που δημιουργεί τάσεις και την αγάπη της για τη δημιουργία παιχνιδιάρικων, προσιτών, urban-chic αντικειμένων, αποτελεί την ιδανική ισορροπία μεταξύ μιας οξυμένης αντίληψης για τη μόδα και της ανεπιτήδευτης άνεσης που χαρακτηρίζει την Vogue Eyewear.

vogue_contest (5)

«Από το μοδάτο ‘it’ girl, μέχρι την έξυπνη βιβλιοφάγο, ήθελα να δημιουργήσω ένα παγκόσμια κολακευτικό μοντέλο γυαλιών, το οποίο οι γυναίκες θα θέλουν να φορούν από το πρωί μέχρι το βράδυ», δήλωσε η Charlotte Ronson.

vogue_contest (6)Φλοράλ pattern στο εσωτερικό των γυαλιών

Πάντα επίκαιρο στυλ, με μια νότα μοντέρνου. Αυτά τα glamorous, oversized γυαλιά ηλίου σε σχήμα “cat eye” διακρίνονται για το λεπτεπίλεπτο «φρύδι» από πίνες στο μπροστινό μέρος και στους βραχίονες του σκελετού. Ενισχυμένο με ντεγκραντέ φακούς και ένθετο λογότυπο, το συγκεκριμένο μοντέλο διατίθεται σε 5 χρωματικούς συνδυασμούς. Μπορείτε να κερδίσετε τα γυαλιά ηλίου Vogue by Charlotte Ronson σε συνδυασμό μαύρο με floral εσωτερικό.

vogue_contest (7)

Ο διαγωνισμός αφορά αποκλειστικά τα μέλη του Secret Club by Jenny.gr

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό ακολουθείτε απλά τα 2 παρακάτω βήματα:

  1. Κάντε like στη σελίδα facebook.com/jyougr
  2. Κοινοποιήστε (share) στο facebook προφίλ σας τη φωτογραφία που φαίνεται ακολουθώντας το link facebook photo γυαλιά Vogue by Charlotte Ronson
  3. Μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για την απόκτηση των γυαλιών

Αν δεν είστε μέλη του Secret Club by Jenny.gr και επιθυμείτε να μπείτε και εσείς στο club εκπτώσεων και προνομίων μπορείτε να το κάνετε αγοράζοντας την κάρτα σας ΕΔΩ.

secret club card

Ημερομηνία Κλήρωσης: 25/6/2015 και ώρα 17:00.

Όροι συμμετοχής Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Απαραίτητη προϋπόθεση για να θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή είναι η αγορά της κάρτας Secret Club. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 16/06/2015 και ώρα 15:30. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματα τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 25/6/2015 και ώρα 17:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους. Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

Η νικήτρια του διαγωνισμού είναι η ΕΥΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ!