ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δείτε την τυχερή που κερδίζει ένα MLSiQTalk® Onyx, το πιο κομψό smartphone της αγοράς!


27 Φεβρουαρίου 2016

cover

Θέλεις να κρατάς στα χέρια σου το πιο εξελιγμένο smartphone, με υψηλές ταχύτητες και φοβερές λειτουργίες αλλά ταυτόχρονα να διαθέτει κομψή και stylish εμφάνιση; Το MLSiQTalk® Onyx θα γίνει το νέο αγαπημένο σου εργαλείο!

H MLS, το No1 Brand στα Tablets, παρουσιάζει τη πολύ σημαντική καινοτομία της MAIC (MLS Artiicial Intelligence Center) η οποία λειτουργεί ως η προσωπική σου βοηθός: με ένα μόνο άκουσμα της φωνής σου, στέλνει μηνύματα και e-mail, πραγματοποιεί κλήσεις, κάνει google search, μεταφράζει και ποστάρει στο facebook για λογαριασμό σου!

1st_d

Απίστευτα λεπτό και ελαφρύ (200γρ), με πίσω κάμερα 13MP και front camera των 3,2MP σε προκαλεί για super selfies και βιντεοκλήσεις! Η εκπληκτική οθόνη αφής IPS στις 5.5 ίντσες και το Android 4.4 (Kit Kat) λογισμικό του το κάνουν ένα από τα πιο εύχρηστα κινητά ενώ ο τετραπύρηνος (1,3 GHz) αποθηκευτικός χώρος ων 16GB σου προσφέρει τη δυνατότητα να αποθηκεύεις τραγούδια, videos και εφαρμογές χωρίς περιορισμούς!

Το MLSiQTalk® Onyx θα γίνει το νέο σου κινητό!

PicMonkey Collage To Jenny.gr σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις το κορυφαίο αυτό smartphone της αγοράς, ένα ΜLSiQTalk Onyx. Αν θέλεις να είσαι η μεγάλη τυχερή και να ζήσεις την εμπειρία του πρώτου 8-πύρηνου τηλέφωνου, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για να πάρεις μέρος στην κλήρωση! Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 08 Μαρτίου στις 23:59