ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Stokke® χαρίζει σε δύο τυχερές το βελτιωμένο μάρσιπο Stokke® MyCarrier™ - Οι νικήτριες του διαγωνισμού


27 Απριλίου 2016

Stokke-MyCarrier-8432-Deep-Blueκαθευα.jpg

Οι πρώτες μέρες της ζωής ενός μωρού δεν είναι εύκολες. Από το θερμό και ασφαλές περιβάλλον της μήτρας ξαφνικά αντικρίζει τον κόσμο! Φώτα, θόρυβοι, άγνωστα πρόσωπα, κρύο, ζέστη, όλα αυτά συνθέτουν το νέο περιβάλλον ενός νεογέννητου. Είναι λοιπόν πολύ λογικό να νιώθει φοβισμένο. Όμως έχει στο πλευρό του τη μαμά του, η οποία θα το αγκαλιάσει και θα κάνει πιο εύκολη τη προσαρμογή του. Η επαφή του μωρού με τη μαμά του είναι πολύ σημαντική και για τους δυο. Το άγγιγμα ωφελεί όλα τα μωρά σωματικά, συναισθηματικά και αναπτυξιακά. Και για να μπορεί μια μητέρα να έχει συνεχώς το μικρό της πάνω της, χωρίς να κουράζεται ένας είναι ο τρόπος: Να το «φορέσει»! Ναι μη σας ακούγετε περίεργο, πάρτε ένα μάρσιπο και φορέστε το μωρό σας!

Ο μάρσιπος αποτελεί την ιδανική λύση, ώστε το μωρό σας να είναι συνέχεια πάνω σας, αλλά ταυτόχρονα να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα, για να ανταποκρίνεστε γρήγορα στις ανάγκες του παιδιού αλλά και της καθημερινότητας σας! Τι περισσότερο να θελήσει μια ς; Και επειδή η επιλογή του κατάλληλου μάρσιπου είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, η Stokke® σας παρουσιάζει τον μάρσιπο MyCarrier™.  Ευτυχισμένα μωρά; Ναι, πλέον γίνεται πραγματικότητα με τη βοήθεια του μάρσιπου Stokke® MyCarrier, ο οποίος έχει σχεδιαστεί πάνω απ’ όλα με γνώμονα την άνεση και την ασφάλεια του παιδιού σας. Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ, γιατί ο μάρσιπος MyCarrier™ σας προσφέρει δυο επιλογές, ανάλογα με την ηλικία του μικρού σας.

Μάρσιπος Μπροστά

Είναι κατάλληλος για χρήση από 4 εβδομάδων. Κοιτώντας προς τα εσάς, το μωρό σας θα νιώθει ότι είναι κοντά σας και ασφαλές. Το στήριγμα για το κεφάλι με απαλή επένδυση κρατάει σταθερό τον αυχένα του μωρού σας όσο αναπτύσσεται. Κοιτώντας προς τα έξω, όταν θα μπορεί να σταθεροποιήσει μόνο του το κεφάλι, το γεμάτο περιέργεια μωρό σας θα μπορεί να βλέπει περισσότερα πράγματα έξω στον κόσμο.

Μάρσιπος στην Πλάτη

Έχει σχεδιαστεί ώστε το μωρό σας να έχει πανοραμική θέα του κόσμου. Το παιδί κάθεται ψηλά στην πλάτη σας και μπορεί εύκολα να εξερευνήσει το περιβάλλον. Το ύψος του καθίσματος ρυθμίζεται (σε δύο επίπεδα), για να ακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού. Οι μεταλλικές ράβδοι στήριξης εξασφαλίζουν τη σωστή διανομή του βάρους, δίνοντάς σας την ευκαιρία να απολαύσετε ακόμα περισσότερες στιγμές χαράς και εξερεύνησης με το παιδί σας.

Επειδή μερικοί θα υποστηρίξουν ότι το μωρό τους δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο μάρσιπο ή ότι μετά από κάποιες ώρες αρχίζουν να πονάνε. Η Stokke® έχει την απάντηση: Απλά δεν έχουν βρει τον τύπο που τους βολεύει, γιατί δεν έχουν δοκιμάσει το μάρσιπο MyCarrier™ ! Τι παραπάνω προσφέρει ο συγκεκριμένος μάρσιπος; Καταρχήν έχει σχεδιαστεί εργονομικά ώστε να παρέχει την απαραίτητη στήριξη στα αναπτυσσόμενα ισχία του μωρού σας.Έχει επίσης, δύο ξεχωριστά εξαρτήματα για τη θέση του μωρού μπροστά και στην πλάτη, ειδικά προσαρμοσμένα για καθεμία από αυτές τις τόσο διαφορετικές στάσεις σώματος. Έτσι εξασφαλίζετε ότι το μωρό σας κάθεται με ασφάλεια και άνεση, παρέχοντάς του τη μέγιστη δυνατή εργονομία σε όλες τις θέσεις, για να έχει σωστή, υγιή ανάπτυξη ενώ βρίσκεται κοντά σας.

Δεύτερον είναι απόλυτα ρυθμιζόμενος για να έρχεται στα μέτρα σας. Με πολύ εύκολες προσαρμογές, ο μάρσιπος ταιριάζει άψογα σε μαμάδες και μπαμπάδες κάθε μεγέθους και ρυθμίζεται με πολύ λίγες κινήσεις, για να μεταφέρετε εναλλάξ το μωρό σας. Ασύγκριτη είναι και η δυνατότητα προσαρμογής του στο παιδί σας που μεγαλώνει: μπορείτε να ρυθμίσετε το μήκος του ιμάντα για το παιδί, χωρίς αυτό να επηρεάζει την εφαρμογή στον γονιό. Θα έχετε πάντα τέλεια εφαρμογή προσαρμόζοντας τον ιμάντα.

Και τέλος, όσο αφορά την άνεση του μωρού σας, όταν μπει στο μάρσιπο Stokke® MyCarrier θα νιώσει πανέμορφα. Και αυτό γιατί τα απαλά υφάσματα με επένδυση το προστατεύουν για μια άνετη βόλτα. Οι ποιοτικές πόρπες και τα φερμουάρ έχουν επιλεχθεί για την αντοχή τους. Επιπλέον, διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, από απαλό βιολογικό βαμβάκι ή από διχτυωτά υφάσματα που αναπνέουν.

Ένας κόκκινος ή ένας μαύρος μάρσιπος μπορεί να γίνει δικός σας! Αποκτήστε κι εσείς έναν μάρσιπο Stokke® MyCarrier παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό! Δύο τυχερές αναγνώστριες θα κάνουν δικό τους το ιδανικό item για τις πιο τρυφερές βόλτες της ζωής τους. 

Info: Facebook page & www.stokke.com Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 03 Μαΐου.