ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 5 νικήτριες που κερδίζουν το ολοκληρωμένο σύστημα κατά της κυτταρίτιδας, Bioten Cellufight!


13 Ιουνίου 2016

bikini-body.jpg

Το καλοκαίρι συνοδεύεται από ένα αίσθημα ξεγνοιασιάς, αλλά ταυτόχρονα μας κατακλύζει και το άγχος πώς θα απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα, ώστε να φορέσουμε το αγαπημένο μας μπικίνι. Σίγουρα η διατροφή και η άσκηση παίζουν σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού, όμως χρειαζόμαστε ένα ακόμα χέρι βοηθείας.

Ευτυχώς, η λύση υπάρχει και μας τη φέρνει η Bioten, κάνοντας δώρο σε 5 τυχερές από ένα ολοκληρωμένο σύστημα κατά της κυτταρίτιδας Cellufight, που περιλαμβάνει 3 προϊόντα (cryo-gel, κρέμα μασάζ, τζελ αποσυμφορητικό).

Cellufight Cryo-Sculpt Gel

Το νέο Cellufight Cryo-Sculpt Gel, ένα ισχυρό και αποτελεσματικό προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο να δρα στις περιοχές όπου υπάρχει μεγαλύτερη εναπόθεση λίπους, όπως στις περιοχές της κοιλιάς, των μηρών και των γοφών. Το συγκεκριμένο gel έχει έντονη ψυκτική δράση, η οποία σε συνδυασμό με τα ενεργά συστατικά, βοηθά στην αποσυμφόρηση των ιστών από την υπερβολική κατακράτηση υγρών, ώστε η επιδερμίδα να παραμένει την απαλή και λαμπερή. Επίσης, υπόσχεται ότι θα δείτε αποτέλεσμα ήδη από τις 4 πρώτες εβδομάδες χρήσης του, γεγονός που το καθιστά ιδανικό σύμμαχο για να πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα.

Cellufight Anti-cellulite massage cream

Η Κρέμα Μασάζ Cellufight είναι ένας θερμός και ισχυρός συνδυασμός φυσικών εκχυλισμάτων και ενεργών συστατικών που βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας και της περιφέρειας των μηρών και των γοφών. Μετά από 4 εβδομάδες η περιφέρεια των μηρών και των γλουτών μειώνεται έως -2εκ, η όψη "φλοιού πορτοκαλιού" μειώνεται εμφανώς.

Cellufight Anti-cellulite drainage gel

Το Αποσυμφορητικό Gel Cellufight είναι ένας θερμός και ισχυρός συνδυασμός φυσικών εκχυλισμάτων και ενεργών συστατικών που βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας και της περιφέρειας των μηρών και των γοφών. Μετά από 4 εβδομάδες η περιφέρεια των μηρών και των γλουτών μειώνεται έως και -2εκ., η όψη φλοιού πορτοκαλιού μειώνεται εμφανώς.

Με την σειρά Cellufight της Bioten, 5 τυχερές θα έχετε την δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά στη στιγμή που θα φορέσετε το αγαπημένο σας μπικίνι και θα βγείτε με αυτοπεποίθηση στις παραλίες.

Αν θέλετε και εσείς να είστε μια από τις 5 νικήτριες και να κερδίσετε το ολοκληρωμένο σύστημα κατά της κυτταρίτιδας Cellufight, με τα 3 προϊόντα (1 cryo-gel, 1 κρέμα μασάζ, 1 τζελ αποσυμφορητικό), συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό!

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 19 Ιουνίου.