ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δείτε τις 3 τυχερές που κερδίζουν ένα styling session και ένα Key item από την καινούρια συλλογή των Marks & Spencer


26 Σεπτεμβρίου 2016

NNBNV.jpg

NNBNV

Κάθε φορά που υποδεχόμαστε μια νέα σεζόν, μία ανανέωση στη ντουλάπα αλλά και τη διάθεσή μας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Τα Marks & Spencer έρχονται να καλύψουν ακριβώς αυτή μας την ανάγκη, με τις νέες collections να διαθέτουν πραγματικά τα πάντα - από φυσικές αποχρώσεις και λευκό μέχρι σκουρόχρωμα floral μοτίβα, αποχρώσεις του χακί και δερμάτινα στοιχεία. Αντλώντας έμπνευση από τα μεγαλύτερα trends διεθνώς, τα Marks & Spencer φέτος πρόκειται να μας χαρίσουν την πιο stylish Fall/Winter γκαρνταρόμπα.

marksandspencer_98201208878401

Με αφορμή λοιπόν την απαραίτητη στιλιστική ανανέωση που απαιτεί η σεζόν, το Jenny.gr σε συνεργασία με τα Marks & Spencer σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα styling session σε κάποιο κατάστημα M&S αλλά και να αποκτήσετε δώρο ένα Key item από τη νέα συλλογή.

M&S

Αν θέλετε να είστε μία από τις 3 τυχερές που θα μάθουν τα πιο χρήσιμα tips για τα φθινοπωρινά σύνολά τους και θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους με τα πιο stylish κομμάτια, με την όλη εμπειρία τους να φιλοξενείται στο Jenny.gr, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

Καλή επιτυχία!

Ημερομηνία Λήξης Διαγωνισμού: 09/10/2016.

Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματα τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr στις 10/10/2016.