ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δείτε τις 5 τυχερές που κέρδισαν από 1 Pure Clay Mask της L'Oreal Paris


17 Οκτωβρίου 2016

1-11.jpg

Η L’Oréal Paris δημιούργησε 3 διαφορετικές μάσκες προσώπου, τις Pure Clay Masks, που κάνουν την επιδερμίδα να αναπνέει, να είναι πιο καθαρή, απαλή και της χαρίζουν λεία όψη! Θέλοντας να ζήσετε κι εσείς αυτή τη μοναδική εμπειρία, η L’Oréal Paris χαρίζει σε 5 τυχερές από μία Pure Clay mask.

Πρόκειται για το νέο φθινοπωρινό skincare trend που ακούει στο όνομα multitasking(!) και τα οφέλη από την εφαρμογή των μασκών είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Πραγματικά, θα τις λατρέψετε! Και απορροφούν τους ρύπους, και καθαρίζουν τους πόρους, και διώχνουν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και, το άλλο πολύ σημαντικό, διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος. Η L'Oreal, γνωρίζοντας ότι κάθε περιοχή του προσώπου έχει διαφορετικές ανάγκες, θέλησε να τις καλύψει όλες.

1

Οι Pure Clay Masks αποτελούν την τελευταία καινοτομία στην περιποίηση της επιδερμίδας και αποτελούνται από 3 διαφορετικά είδη Αργίλου προσφέροντας έναν εκρηκτικό συνδυασμό περιποίησης και ομορφιάς.

Pure-Clay Mask Detox & Brighten: με ενεργό άνθρακα για βαθύ καθαρισμό και λάμψη

Pure-Clay Mask Purify & Mattify: με ευκάλυπτο για καθαρισμό και ματ όψη

Pure-Clay Mask Exfoliate & Refining: με κόκκινα φύκια για απολέπιση και λείανση

Μπείτε στο site της L’Oréal Paris για να βρείτε ποια μάσκα είναι κατάλληλη για την επιδερμίδα σας, βάση των αναγκών της!

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα, και δείτε την επιδερμίδα σας να ακτινοβολεί υγεία και ομορφιά!

Διάρκεια διαγωνισμού: 17-23/10/2016