ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

10 τυχερές αναγνώστριες κερδίζουν από μία πετσέτα Parthenis στο επόμενο τεύχος του HOPE magazine


23 Ιουνίου 2017

petsetes-cover72631.jpg

Η πετσέτα θαλάσσης είναι ένα από αυτά, καθώς ο πρακτικός της σκοπός αλλά και η αισθητική της χρήση την κάνουν ένα must-have κομμάτι για τα beach looks μας. Ψάχνοντας λοιπόν εκείνη που καλύπτει όλα τα παραπάνω, δεν θα μπορούσαμε να μην επιλέξουμε τις πετσέτες με την υπογραφή Parthenis, ενός brand που η αγάπη μας για αυτό κρατάει αρκετές δεκαετίες και έχει αποδείξει την αντοχή του στο χρόνο.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η ιστορία τους μετράει 45 χρόνια, ξεκινώντας από το κλασικό λευκό & μαύρο, ενώ στη συνέχεια υπήρξαν προσθήκες όπως το μπεζ χρώμα. Μάλιστα, κάθε χρόνο υπάρχουν και 1-2 συλλεκτικά χρώματα, όπως πχ ριγέ μπλε-άσπρη και "Mykonos pride" ουράνιο τόξο.

Φέτος το καλοκαίρι έρχεται σε δύο ακόμα stylish εκδοχές, σε RAF Blue (μπλε-γκρι) και Dusty Rose, για να δώσει ένα πιο έντονο fashion twist στο look σας για την παραλία και το Jenny.gr σε συνεργασία με τον οίκο Parthenis, δίνουν τη δυνατότητα σε 10 τυχερές αναγνώστριες να την αποκτήσουν.

Για να κάνετε δική σας μία εξαιρετικά stylish και ποιοτική πετσέτα με την υπογραφή Parthenis και να ολοκληρώσετε με τον πιο κομψό τρόπο τα looks σας για την παραλία, δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο νέο HOPE members only magazine με ένα click εδώ, για να διαβάζετε πρώτες στο inbox σας τις νέες τάσεις σε μόδα και μακιγιάζ, ιστορίες, πρόσωπα, deco, σχέσεις, προτάσεις αλλά και να παίρνετε μέρος στους υπέροχους διαγωνισμούς που θα χαρίζουν πολλά και όμορφα δώρα.

Πατήστε εδώ για να γραφτείτε έως τις 6/7 στο νέο HOPE magazine the email edition και να λάβετε το HOPE στο inbox σας και να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό