10 τυχερές κέρδισαν 1 δωροεπιταγή αξίας 50€ από την Toi&moi

Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019
1200x628_womandays_1.jpg

O διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε, σας ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη συμμετοχή σας!

Οι τυχερές νικήτριες είναι:
 

Ηρώ Καραπέτσα

Ιωάννα Σταικούλη

Χρυσουλα Σωτηροπούλου

Αγγελική Αυγουστή

Αναστασία Ζώρου

Χριστίνα Φούφουλα

Νιόβη Φερεντίνου

Πηγή Χριστοφιδου

Μαρία Κοσμίδου

Μαριάντα Σεβαστάκη

Ποια γυναίκα δε θα ήθελε να ανανεώσει τη ντουλάπα της; Φυσικά όλες! Ειδικά τώρα που η άνοιξη έχει μπει δυναμικά, είναι κατάλληλη εποχή για να πάρετε το fashion item που θα σας βάλει ακόμη περισσότερο σε spring mood. Με αφορμή λοιπόν τόσο την άνοιξη όσο και την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που πλησιάζει το #jennygr σε συνεργασία με την εταιρία Toi&moi κάνουν ένα μοναδικό δώρο σε 10 τυχερές αναγνώστριες – μια δωροεπιταγή αξίας 50€ για να γιορτάσουν τη μέρα που είναι αφιερωμένη στη γυναίκα.

Η Toi&moi ξεχωρίζει ως το ελληνικό brand ένδυσης που συνδυάζει το casual και elegant στιλ εκφράζοντας τη σύγχρονη γυναίκα, ενώ «παίζει» με τις διαθέσεις της γυναίκας παραμένοντας πάντα πιστή στην ποιότητα και στον διαφοροποιημένο σχεδιασμό.

Μπορείτε να κάνετε δική σας 1 δωροεπιταγή αξίας 50€ με τον πιο εύκολο τρόπο. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε την δωροεπιταγή που σας κάνει δώρο η Toi&moi για την Hμέρα της Γυναίκας.

Όροι Συμμετοχής

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας ΤΟΥΑ ΚΑΙ ΜΟΥΑ Α.Β.Ε.Ε. (Τoi&moi) , οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 07/3/2019 και ώρα 09:00 έως τις 12/3/2019  και ώρα 23.59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr στις 13/3/2019  και ώρα 13:00. Ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά από την εταιρεία Koolworks ΑΕ και καλείται να στείλει επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου του εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαίωσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ όπως επεξεργαστεί ή/και διαβιβάσει τα προσωπικά στοιχεία τους στην συνδιοργανώτρια ΤΟΥΑ ΚΑΙ ΜΟΥΑ Α.Β.Ε.Ε. (Τoi&moi) για προώθηση ενημερωτικού υλικού. Με τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες παρέχουν τη συγκατάθεσή τους για τη λήψη ενημέρωσης για νέες προωθητικές ενέργειες μέσω τηλεφώνου, email ή SMS από την υποστηρίκτρια Διοργανώτρια Εταιρεία (Toi&moi), στα προσωπικά στοιχεία τα οποία έχουν υποβάλλει κατά τη συμμετοχή τους. Λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.