3 τυχερές κέρδισαν υπέροχα αντηλιακά προϊόντα από την YOUTH LAB.

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
jenny.gr_youth_lab_.jpg

O διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε, σας ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη συμμετοχή σας!

Οι τυχερές νικήτριες είναι:
Μαρία Λάμπη
Δήμητρα Κουλή
Έφη Τόντη

Ποια δεν θα ήθελα να είχε έτοιμο το καλοκαιρινό της νεσεσέρ με όλα τα απαραίτητα αντηλιακά προϊόντα; H απάντηση φυσικά είναι όλες μας! Για αυτό το λόγο το #jennygr σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία δερμοκαλλυντικών YOUTH LAB. φέτος το καλοκαίρι σας κάνουν το απόλυτο δώρο που θα έχετε μαζί σας τόσο στην πόλη όσο και στην παραλία καθώς απολαμβάνετε τον ήλιο και την θάλασσα.

Το δώρο θα περιλαμβάνει το αντηλιακό ξηρό λάδι, Wet Skin Sun Protection SPF 50 με πολύ υψηλής προστασίας με ενεργοποιητή μαυρίσματος, ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα, ιδανικό για τους λάτρεις του νερού και των σπορ.

Μια αντηλιακή σύνθεση νέας τεχνολογίας σε υφή ξηρού λαδιού, που προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία, τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο δέρμα, ενώ χάρη στο β-καροτένιο που περιέχει, επιταχύνει τη φυσική βιολογική διαδικασία μαυρίσματος. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος τόσο για το πρόσωπο όσο και το σώμα και θα είναι το μυστικό σας για το πιο ομοιόμορφο μαύρισμα αυτό το καλοκαίρι.

Ακόμη η κάθε νικήτρια θα κερδίσει ένα σετ με τέλεια αντηλιακά προϊόντα της YOUTH LAB. ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας της. Όσες έχουν λιπαρή επιδερμίδα θα κερδίσουν το σετ «Sun Care Value Set Oily Skin» ενώ όσες έχουν κανονική / ξηρή επιδερμίδα θα κερδίσουν το σετ «Sun Care Value Set_Normal / Dry Skin».

Το σετ «Sun Care Value Set Oily Skin» περιέχει το Body Guard SPF 30, ένα αδιάβροχο αντηλιακό σπρέι προσώπου-σώματος με ενυδατική & αντιοξειδωτική δράση και το Daily Sunscreen Gel Cream SPF 50, μια αντηλιακή κρέμα προσώπου με ελαφρύ χρώμα για το λιπαρό δέρμα, που παρέχει αποτελεσματική προστασία από την UVΑ, UVB & IR ακτινοβολία αλλά και τη φωτογήρανση. Παράλληλα, χάρη στο άμυλο Καλαμποκιού που περιέχει, ρυθμίζει τη λιπαρότητα δίνοντας ματ αποτέλεσμα.

Το σετ «Sun Care Value Set_Normal/Dry Skin» περιέχει το Body Guard SPF 30, ένα αδιάβροχο αντηλιακό σπρέι προσώπου-σώματος με ενυδατική & αντιοξειδωτική δράση και το Daily Sunscreen Cream SPF 50_Normal/Dry Skin, μια αντηλιακή κρέμα προσώπου με ελαφρύ χρώμα που παρέχει υψηλή προστασία από την UVΑ & UVB ακτινοβολία, είναι πλούσια σε Υαλουρονικό Οξύ & Βιταμίνη Ε κι ενυδατώνει σε βάθος επαναφέροντας την ελαστικότητα στην επιδερμίδα.

Tώρα μπορείτε να κάνετε δικό σας το απόλυτο καλοκαιρινό δώρο που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας το πιο σοκολατένιο μαύρισμα ενώ θα είναι προστατευμένη από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, με τον πιο εύκολο τρόπο. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στον διαγωνισμό για να κερδίσετε τα αντηλιακά προϊόντα της YOUTH LAB.!

Όροι Συμμετοχής

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας YOUTH LAB A.E.B.E οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από 18/06/2019 και ώρα 13:00 έως τις 24/06/2019 και ώρα 00:00. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr στις 25/06/2019 και ώρα 13:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από την εταιρεία Koolworks ΑΕ και καλείται να στείλει επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου του εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαίωσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ όπως επεξεργαστεί ή/και διαβιβάσει τα προσωπικά στοιχεία τους στην συνδιοργανώτρια YOUTH LAB A.E.B.E για προώθηση ενημερωτικού υλικού.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.