ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Μία τυχερή θα κερδίσει δωροεπιταγή 150 ευρώ από τα πολυκαταστήματα notos


16 Οκτωβρίου 2019

Διαγωνισμός: Μία τυχερή θα κερδίσει δωροεπιταγή 150 ευρώ από τα πολυκαταστήματα notos

Είμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου και τι καλύτερο από ένα shopping ανανέωσης.

Eίναι η καλύτερη στιγμή να φρεσκάρετε την γκαρνταρόμπα σας, να αναβαθμίσετε το στιλ σας και να βρείτε την στιλιστική σας ταυτότητα. Fashion fades, but style is eternal, είχε πει ο θρύλος της μόδας, Yves Saint Laurent για να εξηγήσει αυτό ακριβώς, πως δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό από σύνολα με χαρακτήρα και την προσωπική μας πινελιά.

Find your personal style λοιπόν!

Σε αυτό σύμμαχός σας είναι τα notos, τα οποία σε συνεργασία με το #jennygr σας χαρίζουν το καλύτερο φθινοπωρινό δώρο.

Μία τυχερή θα ανανεώσει την ντουλάπα της με όλα τα νέα και πιο hot, fashion trends του φθινοπώρου με μία δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ από τα πολυκαταστήματα notos και την βοήθεια της Fashion Editor, ενώ το shopping τους, θα αποτυπωθεί σε ένα φωτογραφικό άρθρο το οποίο θα δημοσιευθεί στο jennygr.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής, κάντε follow στο instagram το @notosofficial και ίσως είστε εσείς η τυχερή!

Όροι Συμμετοχής

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ και της NOTOS COM. ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από 16/10/2020 και ώρα 11.30 έως την 22/10/2020 και ώρα 00.00. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr στις 22/10/2020 και ώρα 12.00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από την εταιρεία Koolworks ΑΕ και καλείται να στείλει επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου του εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαίωσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ όπως επεξεργαστεί ή/και διαβιβάσει τα προσωπικά στοιχεία τους στην συνδιοργανώτρια NOTOS COM. ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε για προώθηση ενημερωτικού υλικού.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

Η δωροεπιταγή είναι εξαργυρώσιμη σε οποιοδήποτε notos (Σταδίου & Αιόλου, Αθήνα, τηλ.: 210 3245811, Ηρ. Πολυτεχνείου 35 & Τσαμαδού, Πειραιάς, τηλ.: 210 4119811, Στοά Χιρς, Τσιμισκή 24 & Μητροπόλεως 31, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 366600, Κεντρική Πλατεία, Καλαμάτα, τηλ.: 27210 90077).

Δεν εξαργυρώνεται στο e-shop www.notos.gr. Η δωροεπιταγή δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Σε περίπτωση απώλειά της δεν αντικαθίσταται.Το ποσό της αγοράς θα πρέπει να είναι ίσο ή μεγαλύτερο της αξίας της δωροεπιταγής. Σε περίπτωση που το ποσό είναι μεγαλύτερο της αξίας της, ο νικητής μπορεί να πληρώσει με τους τρόπους πληρωμής που διαθέτουν τα πολυκαταστήματα.