ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μία τυχερή κέρδισε ένα παιδικό Garmin vivofit jr. 2 Disney Frozen 2 Elsa


28 Νοεμβρίου 2019

Μία τυχερή κέρδισε ένα παιδικό Garmin vivofit jr. 2 Disney Frozen 2 Elsa

O διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε, σας ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη συμμετοχή σας!

Η τυχερή νικήτρια είναι η Ανατολή Τσαβλίδου.

Το «Frozen» είναι η αγαπημένη ταινία των παιδιών και η Elsa η πριγκίπισσα της Disney που έχει καταφέρει να  συνεπάρει μικρούς και μεγάλους με τις περιπέτειές της. Με αφορμή λοιπόν την λατρεία που έχουν όλα τα παιδιά για την ταινία «Frozen» αλλά και για τα τεχνολογικά gadgets η εταιρεία Garmin σε συνεργασία με το #jennygr κάνει δώρο σε έναν τυχερό ή μια τυχερή ένα παιδικό activity tracker vivofit jr. 2 Disney Frozen 2 Elsa της Garmin.

Το vivofit jr. 2  δεν είναι απλά ένα activity tracker για παιδιά αλλά μια διαδραστική εμπειρία όπου η δραστηριότητα ξεκλειδώνει τη περιπέτεια.  Είναι αδιάβροχο για κολύμβηση και έχει αυτονομία μπαταρίας πάνω από ένα χρόνο χωρίς να χρειάζεται επαναφόρτιση. Δείχνει ώρα και ημερομηνία αλλά και τα βήματα που κάνει το παιδί όλη μέρα ενώ διαθέτει χρονόμετρο και ξυπνητήρι αλλά και υπενθυμίσεις για καθημερινές δραστηριότητες όπως διάβασμα ή βούρτσισμα δοντιών!

jenny.gr

 

Με το vivofit jr. 2 τα παιδιά, ολοκληρώνοντας 60 λεπτά καθημερινής δραστηριότητας, μπορούν να ανακαλύψουν περιπέτειες της Disney «Frozen 2» και παιχνίδια στην εφαρμογή η οποία είναι ελεγχόμενη από τους γονείς.

 Όσο τα παιδιά ανακαλύπτουν τις περιπέτειες με την Anna και την Elsa, οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να παρακολουθήσουν τα βήματα, να διαχειριστούν τα λεπτά δραστηριότητας και ύπνου και να αναθέσουν εργασίες αλλά και να δίνουν ανταμοιβές που επιβραβεύουν την καλή συμπεριφορά.

jenny.gr

Tώρα μπορείτε να κάνετε το απόλυτο δώρο τεχνολογίας και διασκέδασης στο παιδί σας  με τον πιο εύκολο τρόπο. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στον διαγωνισμό.

Όροι Συμμετοχής

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ και της Garmin Greece οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από 28/11/1019 και ώρα 16:00 έως την 5/12/2019 και ώρα 00:00. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr στις 6/12/2019 και ώρα 14:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από την εταιρεία Koolworks ΑΕ και καλείται να στείλει επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου του εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαίωσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ όπως επεξεργαστεί ή/και διαβιβάσει τα προσωπικά στοιχεία τους στην συνδιοργανώτρια Garmin Greece για προώθηση ενημερωτικού υλικού.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.