ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

3 τυχερές νικήτριες κέρδισαν ένα skincare σετ της επιλογής τους από την Frezyderm


16 Δεκεμβρίου 2019

3 τυχερές νικήτριες κέρδισαν ένα skincare σετ της επιλογής τους από την Frezyderm

Σας ενημερώνουμε ότι ο Διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας! Τα ονόματα των νικητών μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε είναι:

Εύη Κουρούπη

Χαρούλα Χατζηκυριάκου

Παρασκευή Σταμούλη

 

Ποια γυναίκα δε θα ήθελε να λάμψει φέτος, στις γιορτές; Η απάντηση φυσικά, είναι όλες! Έτσι, η Frezyderm που γνωρίζει τη γυναικεία περιποίηση καλύτερα από τον καθένα σε συνεργασία με το #jennygr κάνουν δώρο σε 3 τυχερές ένα μοναδικό skincare σετ της επιλογής τους. Η σειρά Anti-ageing έχει δημιουργηθεί για να συνδυάζεται με τα μοναδικά Cream Boosters της Frezyderm και να χαρίζει σε κάθε επιδερμίδα λάμψη, φρεσκάδα και ανανεωμένη όψη!

jenny.gr

Η σειρά της Frezyderm υπόσχεται να σας προετοιμάσει για τις λαμπερές εμφανίσεις των Χριστουγέννων.

Μπορείτε να ανακαλύψετε ποιος είναι ο τέλειος συνδυασμός για τη δική σας επιδερμίδα  εδώ.

Τα προϊόντα της σειράς:

#1. Anti-Wrinkle Rich Night Cream σε συνδυασμό με το Face Tightener Cream Booster

jenny.gr

Αντιρυτιδική κρέμα, εξειδικευμένη να δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας και να μειώνει την έκταση και το βάθος των ρυτίδων, επαναπροσδιορίζοντας το περίγραμμα του προσώπου. To Face Tightener Cream Booster εμπλουτίζει με πεπτίδια και αντιοξειδωτικά ενεργά την καθημερινή κρέμα και αντιμετωπίζει τη χαλάρωση που οφείλεται σε βιολογική γήρανση, απότομο αδυνάτισμα και την καμπτική στάση του λαιμού.

#2. Anti-Wrinkle Rich Day Cream σε συνδυασμό με το Skin Radiance Cream Booster

jenny.gr

Αντιρυτιδική κρέμα ημέρας με πλούσια, μη λιπαρή υφή, που προσφέρει συσφιγκτική και επανορθωτική περιποίηση. Με καινοτόμο φόρμουλα που ''γεμίζει'' τις ρυτίδες από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής και επανορθώνει την επιδερμίδα. Το Skin Radiance Cream Booster εμπλουτίζει με φυτικά εκχυλίσματα την καθημερινή κρέμα και μειώνει τα σημάδια της κούρασης, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τη λάμψη και τη φωτεινότητα. Ιδανικό για άτομα κάθε ηλικίας με έντονους εργασιακούς ρυθμούς.

#3. Dermiox Cream σε συνδυασμό με το Peptides & Stems Cream Booster

jenny.gr

Ενισχυμένη κρέμα κατά των ρυτίδων, στατικών ή έκφρασης, που έχουν εμφανιστεί στο πρόσωπο και τον λαιμό. Χάρη στα φυτικά εκχυλίσματα που περιέχει, έχει μυοχαλαρωτική δράση ανάλογης αποτελεσματικότητας ενέσιμων επεμβατικών διεργασιών και απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης σε βάθος και σε έκταση. Το Peptides & Stems Cream Booster εμπλουτίζει με ενεργοποιητές πεπτιδίων νεότητας και φυσικά βλαστοκύτταρα την καθημερινή κρέμα και ενισχύει την αναδόμηση του δέρματος.

Tώρα μπορείτε να κάνετε δικό σας το απόλυτο skincare σετ της Frezyderm με τον πιο εύκολο τρόπο. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στον διαγωνισμό για να το κερδίσετε.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: XX

Όροι Συμμετοχής

Στον διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας Frezyderm S.A. οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από 16/12/2019 και ώρα 12:00 έως τις 22/12/2019 και ώρα 00:00. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr στις 23/12/2019 και ώρα 14:00. Ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά από την εταιρεία Koolworks ΑΕ και καλείται να στείλει επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου του εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαίωσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ όπως επεξεργαστεί ή/και διαβιβάσει τα προσωπικά στοιχεία τους στην συνδιοργανώτρια Frezyderm S.A. για προώθηση ενημερωτικού υλικού.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

Φωτογραφίες: Μίνα Ρήγα