ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αντηλιακά KORRES – Μεγάλος Διαγωνισμός


29 Ιουνίου 2020

Αντηλιακά KORRES – Μεγάλος Διαγωνισμός

Σας ενημερώνουμε ότι ο Διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας! Τα ονόματα των νικητών μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε είναι:

Νάνσυ Λαύριου

Φραντζέσκα Σειμίρη

Δώρα Τσουκαλά

Ποια δεν θα ήθελα να είχε έτοιμο το καλοκαιρινό της νεσεσέρ με όλα τα απαραίτητα αντηλιακά προϊόντα; Φυσικά όλες μας! Το #jennygr σε συνεργασία με την εταιρεία KORRES φέτος το καλοκαίρι σας κάνουν το απόλυτο δώρο που θα έχετε μαζί σας τόσο στην πόλη όσο και στην παραλία καθώς θα απολαμβάνετε τον ήλιο και την θάλασσα.

Το δώρο είναι μια ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών μέσα σε μια μοναδική τσάντα θαλάσσης.

jenny.gr

Οι 3 τυχερές νικήτριες θα κερδίσουν τα εξής:

Korres Cucumber Hyaluronic Splash Sunscreen SPF 50

Korres Ginseng Hyaluronic Splash Sunscreen SPF 30

Korres Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Κόκκινο Σταφύλι SPF50

Korres After Sun Προσώπου Και Σώματος Γιαούρτι

Korres Cucumber Summer Splash

Korres Διάφανο Αντηλιακό Σώματος Καρύδια & Καρύδα SPF20

Korres Kids Comfort Sunscreen Spray Καρύδα & Αμύγδαλο

Tώρα μπορείτε  να κάνετε δικό σας το απόλυτο καλοκαιρινό δώρο που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας ενυδάτωση ενώ θα είναι προστατευμένη από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, με τον πιο εύκολο τρόπο. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στον διαγωνισμό για να κερδίσετε τα αντηλιακά προϊόντα KORRES.

Όροι Συμμετοχής

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από 29/06/2020 και ώρα 13:00 έως τις 09/07/2020 και ώρα 00:00. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr στις 10/07/2020 και ώρα 15:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από την εταιρεία Koolworks ΑΕ και καλείται να στείλει επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου του εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαίωσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ όπως επεξεργαστεί ή/και διαβιβάσει τα προσωπικά στοιχεία τους στην συνδιοργανώτρια ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ για προώθηση ενημερωτικού υλικού.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

Φωτογραφίες: Χρήστος Λώλος