ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: 5 τυχερές θα κερδίσουν συσκευασίες 2,5 λίτρων Smaltolux Hydro από την Vechro για να ανανεώσουν το σπίτι τους


4 Δεκεμβρίου 2020

Διαγωνισμός: 5 τυχερές θα κερδίσουν συσκευασίες 2,5 λίτρων Smaltolux Hydro από την Vechro για να ανανεώσουν το σπίτι τους

Αυτό το διάστημα που έχετε περισσότερο χρόνο μπορείτε να ανανεώσετε το σπίτι σας και να το φρεσκάρετε δίνοντάς του μια νέα πνοή. Το #jennygr σε συνεργασία με την εταιρεία Vechro και την αλυσίδα καταστημάτων Τρακαδάς κάνουν δώρο σε 5 τυχερές αναγνώστριες συσκευασίες 2,5 λίτρων Smaltolux Hydro στην απόχρωση της επιθυμίας σας, για να μεταμορφώσετε τις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού σας.

Πρόκειται για ένα άοσμο και οικολογικό προϊόν. Είναι υποαλλεργικό, βραβευμένο από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών και πιστοποιημένο για την αντιμικροβιακή του δράση. Είναι η ιδανική λύση για ξύλινες αλλά και για μεταλλικές επιφάνειες.

Tώρα μπορείτε να κάνετε δικό σας το απόλυτο δώρο που θα φρεσκάρει το χώρο σας. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στον διαγωνισμό.

Αν θέλετε να δείτε αποχρώσεις σε διαφορετικούς χώρους μπορείτε να πλοηγηθείτε στο My Vechro και να πάρετε έμπνευση.

Όροι Συμμετοχής

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας ΒΕΧΡΩ ΑΕ οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από 4/12 και ώρα 11:00 έως τις 11/12 και ώρα 11:00. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr στις 11/12 και ώρα 15:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από την εταιρεία Koolworks ΑΕ και καλείται να στείλει επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου του εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαίωσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ όπως επεξεργαστεί ή/και διαβιβάσει τα προσωπικά στοιχεία τους στην συνδιοργανώτρια ΒΕΧΡΩ ΑΕ για προώθηση ενημερωτικού υλικού.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

Η εταιρεία που θα αποστείλει τα δώρα διατηρεί το δικαίωμα επεξεργασίας των στοιχείων των νικητών και επικοινωνίας μαζί τους για την παράδοση των δώρων εντός 2 εβδομάδων εντός Ελλάδας. Η εξαργύρωση του δώρου είναι δυνατή εντός 3 μήνες από τη λήξη του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!