Xmas διαγωνισμός: 3 τυχερές θα κερδίσουν το νέο μεθυστικό άρωμα του Michael Kors, Wonderlust Eau de Voyage - Δείτε τις νικήτριες

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020

Τα Χριστούγεννα σηματοδοτούνται από πολλά πράγματα... από τις ποιοτικές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, από ειλικρινή χαμόγελα, από μερικά κουτιά με δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά και από μερικές πολύ συγκεκριμένες μυρωδιές... Οικείες, αγαπημένες, νοσταλγικές, αλλά και νέες, που γίνονται οσφρητικές εικόνες, και καταγράφονται στη μνήμη με ζεστασιά κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Και μπορεί οι φετινές γιορτές να είναι πολύ διαφορετικές από κάθε προηγούμενη χρονιά, αλλά η ανάγκη για ένα ξεχωριστό άρωμα που ανανεώνει αυτόματα τη διάθεση, προσφέροντάς μας αέρα ανανέωσης δεν σταματάει ποτέ, ακόμη και όταν γνωρίζουμε πως οι χριστουγεννιάτικες έξοδοί μας θα είναι πολύ περιορισμένες. 

Προκειμένου να δώσετε λοιπόν, μια νέα πνοή ως δώρο στον εαυτό σας, το #jennygr κάνει δώρο σε τρεις τυχερές αναγνώστριες, το μεθυστικό άρωμα Michael Kors Wonderlust Eau de Voyage. Μεταμορφωθείτε μέσα από λίγες νότες φρεσκάδας, ταξιδεύοντας νοητά αυτά τα Χριστούγεννα, σε έναν νέο μαγευτικό προορισμό. Πρόκειται για ένα floral άρωμα που αιχμαλωτίζει το ανέμελο πνεύμα και την παιχνιδιάρικη απόλαυση της περιπέτειας. Βουτήξτε σε ένα ολοκαίνουργιο ταξίδι εμπνευσμένο από την αναζωογονητική αίσθηση μιας δροσιστικής βουτιάς στη θάλασσα και αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει στους αγαπημένους σας προορισμούς. 

Η σύνθεση του αρώματος από απαλές νότες λεβάντας και η έντονη floral καρδιά του σε συνδυασμό με την εξωτική νότα θαλάσσιου αλατιού σας ταξιδεύουν σε έναν επίγειο παράδεισο. Φρέσκο, ανάλαφρο και ηλιόλουστο, αποτελεί μία όμορφη ωδή στις απλές απολαύσεις της ζωής. Οι χαλαρωτικές νότες από γαλλική λεβάντα απελευθερώνουν μία ανέμελη, αναζωογονητική αίσθηση. Μοναδικά άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί και πικάντικος δίανθος αποτελούν την καρδιά της σειράς αρωμάτων Michael Kors Wonderlust, αντανακλώντας τη ζεστασιά και τη λάμψη του ήλιου. Στη βάση του αρώματος ξεδιπλώνεται η αίσθηση του ωκεανού μέσα από τα εξωτικά musks,το γήινο moss και το accord από θαλασσινό αλάτι.

TOP NOTES: Λεβάντα, Μανταρίνι, Ροζ Πιπέρι, Κάρδαμο
MID NOTES: Δίανθος, Jasmine Grandiflorum Absolute, Άνθη Πορτοκαλιάς, Jasmine Sambac
BASE NOTES: Salty Musks, Cashmere, Σανδαλόξυλο, Moss

Η συσκευασία του αρώματος θα σας προϊδεάσει για το ξεχωριστό περιεχόμενο αφού κι εκείνη είναι μοναδική. Εμπνευσμένη από τις ιριδίζουσες αποχρώσεις που συναντά κανείς σε ένα πανέμορφο κοχύλι, η συσκευασία του Michael Kors Wonderlust Eau de Voyage δανείζεται το iconic μπουκάλι του Wonderlust και γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή με το απαλό ντεγκραντέ ροζ τελείωμα!

Οι νικήτριες του διαγωνισμού είναι: 

ΟΛΓΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

DESPOINA MISAILIDOU

Αγγελική Αυγουστή

Όροι Συμμετοχής

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από 14/12/2020 και ώρα 11.00 έως τις 21/12/2020 και ώρα 11.00. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr στις και ώρα. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από την εταιρεία Koolworks ΑΕ και καλείται να στείλει επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου του εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαίωσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ όπως επεξεργαστεί ή/και διαβιβάσει τα προσωπικά στοιχεία τους στην συνδιοργανώτρια ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για προώθηση ενημερωτικού υλικού.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

Η εταιρεία που θα αποστείλει τα δώρα διατηρεί το δικαίωμα επεξεργασίας των στοιχείων των νικητών και επικοινωνίας μαζί τους για την παράδοση των δώρων εντός 2 εβδομάδων εντός Ελλάδας. Η εξαργύρωση του δώρου είναι δυνατή εντός 3 μήνες από τη λήξη του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!


Address
ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ