ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Exclusive Διαγωνισμός: Κάντε subscribe και κερδίστε ένα μοναδικό μπολερό από την Ioanna Kourbela


22 Ιανουαρίου 2021

Exclusive Διαγωνισμός: Κάντε subscribe και κερδίστε ένα μοναδικό μπολερό από την Ioanna Kourbela

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

Νικήτρια η subscriber ΝΑΣΑ ΡΕΠΟΥΣΗ

 

Κάνε εγγραφή στο Jenny.gr Exclusive Benefits & πάρε αυτόματα μέρος στον #membersonly διαγωνισμό που μόλις ξεκίνησε σε συνεργασία με την IOANNA KOURBELA

1 τυχερή subscriber θα κερδίσει  ένα εξαιρετικής κομψότητας μπολερό για άψογο στιλ αρχικής αξίας 130€

Όλοι οι νέοι συνδρομητές μπαίνουν αυτόματα στον διαγωνισμό. Όσοι είναι ήδη χρήστες του Jenny.gr Exclusive Benetfits μπαίνουν και εκείνοι στον Διαγωνισμό στο πλαίσιο των προνομίων που τους προσφέρουμε!

Αν θέλετε να είστε η τυχερή κάντε subscribe μόνο με 6€ / έτος ΕΔΩ.

Επιπλέον ένα από τα βασικά προνόμια που απολαμβάνουν οι χρήστες είναι εκπτώσεις όλο το χρόνο σε μεγάλα brands. Μπορείτε να δείτε την λίστα των εκπτώσεων ΕΔΩ.

Συγκεκριμένα όλα τα designs της Ioanna Kourbela είναι διαθέσιμα με 15% έκπτωση* αποκλειστικά για τους subscribers, χρησιμοποιώντας στις αγορές σας στο eshop τον μοναδικό κωδικό που θα βρείτε στο προφίλ σας μετά την εγγραφή σας.

jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr

Λίγα Λόγια για το Giveaway

Το πλεκτό μπολερό “SOFT GLOW” είναι κατασκευασμένο από μάλλινα νήματα με διακριτική μεταλλική λάμψη. Με χαλαρό σχήμα στο πίσω μέρος, καλύπτει απαλά το σώμα προσφέροντας έτσι μια αίσθηση ζεστασιάς και προστασίας κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Η διακριτική λάμψη του νήματος προσθέτει το λαμπερό στοιχείο που αναδεικνύει κάθε casual ντύσιμο, ενώ μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με όλα τα ρούχα της συλλογής με αποτέλεσμα μια κομψή εμφάνιση.

Με βασικές της αναφορές την κίνηση του σώματος και την αλληλεπίδραση του με το ένδυμα, η IOANNA KOURBELA σχεδιάζει έχοντας ως motto της ότι «Το Ρούχο είναι το Σπίτι του Σώματος». Με εξαγωγές σε 25 χώρες ανά τον κόσμο, το brand διαθέτει πλέον έναν παγκόσμιο χαρακτήρα, επισφραγίζοντας έτσι τη διεθνή του πορεία. Παράλληλα έχει δημιουργηθεί και η sur-mesure bridal συλλογή Ioanna Kourbela White Collection, η οποία έχει εντάξει τη σχεδιάστρια στον χώρο της υψηλής ραπτικής.

Με ζωτικό άξονα την υπεύθυνη παραγωγή αποκλειστικά στην Ελλάδα, την αγάπη για τις φυσικές πρώτες ύλες, την ασυμβίβαστη ποιότητα, το brand εξελίσσεται διαρκώς, αντανακλώντας την σύγχρονη ελληνική σχεδιαστική αισθητική.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 3 Φεβρουαρίου 2021.

    Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

    Όροι Συμμετοχής

    Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας IOANNA KOURBELA οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό πρέπει να γίνουν συνδρομητές στο EXCLUSIVE BENEFITS του Jenny.gr με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 22/1/21 και ώρα 11:00 έως τις 3/2/21 και ώρα 11:00. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr στις 3/2/21 και ώρα 15:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ και καλείται να στείλει επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου του εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαίωσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή.

    Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ όπως επεξεργαστεί ή/και διαβιβάσει τα προσωπικά στοιχεία τους στην συνδιοργανώτρια Ioanna Kourbela για προώθηση ενημερωτικού υλικού.

    Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

    Η εταιρεία που θα αποστείλει τα δώρα διατηρεί το δικαίωμα επεξεργασίας των στοιχείων των νικητών και επικοινωνίας μαζί τους για την παράδοση των δώρων εντός 2 εβδομάδων εντός Ελλάδας. Η εξαργύρωση του δώρου είναι δυνατή εντός 3 μηνών από τη λήξη του διαγωνισμού.

    Καλή επιτυχία!