ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τα παπούτσια του μέλλοντος είναι συναρμολογούμενα και δεν πιάνουν χώρο στην βαλίτσα


Μάρθα Κουμπάνη

24 Οκτωβρίου 2019

Τα παπούτσια του μέλλοντος είναι συναρμολογούμενα και δεν πιάνουν χώρο στην βαλίτσα

Το πόσο αγαπάμε τα ταξίδια δεν λέγεται.  Όποιος κι αν είναι ο προορισμός, μικρή ή μεγαλύτερη απόδραση, το ταξίδι έχει αποδειχτεί από έρευνες πως κάνει καλό στην ψυχολογία μας. Φυσικά οργανώνουμε κάθε μας εκδρομή με λεπτομέρεια, από το που θα πάμε για φαγητό, μέχρι το τι θα φορέσουμε σε κάθε περίσταση.

Η οργάνωση της βαλίτσας είναι για πολλούς ένα δύσκολο task και ακόμα και η πιο ευρύχωρη βαλίτσα είναι δύσκολο να χωρέσει όλα μας τα προσωπικά είδη. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα όταν έρχεται η στιγμή να χωρέσουμε τα παπούτσια.

jenny.gr

Πόσες φορές, δεν έχετε ευχηθεί τα παπούτσια σας να έπιαναν λιγότερο χώρο στη βαλίτσα; Ή την τσάντα σας το βράδυ μετά από μία έξοδο για χορό; Το ίδιο συμβαίνει και όταν αποφασίζουμε επιτέλους να βάλουμε μια τάξη στην ντουλάπα στην αρχή της σεζόν. Συχνά αναζητάμε λύσεις  ακόμα και στα βιβλία της Μαρί Κοντό για να το πετύχουμε.
Αυτό μέχρι χθες, αφού τα παπούτσια του μέλλοντος είναι εδώ.
Η εταιρεία ACBC (Advanced Commuter Basic Concept) παρουσιάζει το πιο πρωτοποριακό concept στον τομέα του footwear των τελευταίων δεκαετιών λανσάροντας μια μοναδική fashion πατέντα που υπόσχεται να αλλάξει τη ζωή, το ντύσιμο και τις ταξιδιωτικές μας συνήθειες για πάντα.

jenny.gr

Συνδυάζοντας την ευρυματικότητα, την υψηλή τεχνολογία με τον σύγχρονο σχεδιασμό και τις τελευταίες τάσεις της μόδας, η ACBC δημιούργησε ένα απλό αλλά
εξαιρετικά καινοτόμο concept: το συναρμολογούμενο παπούτσι!
Δεν φανταζόμασταν ποτέ πως θα μπορούσαμε να φτιάξουμε το δικό μας παπούτσι όπως ακριβώς το θέλουμε. Πρώτα επιλέγουμε τη σόλα, στην συνέχεια το σχέδιο παπουτσιού και με ένα φερμουάρ 360ο ενώνουμε απλά και εύκολα τα δύο αυτά τμήματα.

jenny.gr

Οι επιλογές που έχουμε είναι πολλές με πέντε διαφορετικά είδη σόλας και εξήντα σχέδια skins. Αυτό σημαίνει αμέτρητους stylish συνδυασμούς και το απόλυτα προσωπικό, μας παπούτσι.
Επιπλέον με την απλή κίνηση ενός φερμουάρ μπορούμε να δημιουργήσουμε παπούτσια για κάθε περίσταση και να γίνουμε ατελείωτα δημιουργικοί.
Από το γραφείο και το γυμναστήριο έως την επίσημη έξοδο ή τον ελεύθερο χρόνο, το ιδανικό παπούτσι λέγεται ACBC. Από εδώ και στο εξής τα παπούτσια μας θα πακετάρονται καταλαμβάνοντας τον ίδιο περίπου χώρο που θα κάλυπτε ένα τυλιγμένο Τ-Shirt!

jenny.gr

Έτσι στο επόμενο ταξίδι το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πακετάρουμε τα skins μέσα στη βαλίτσα (ή το backpack ή ακόμα και την κομψή tote bag).

Με αυτό τον τρόπο η ζωή μας γίνεται πιο εύκολη, ενώ εξοικονομούμε χώρο για ακόμα περισσότερα fashionable outfits ή τα σουβενίρ που θα πάρουμε μαζί μας στην επιστροφή.

Τα παπούτσια είναι διαθέσιμα στο κατάστημα ACBC Αργυροπούλου 2, Κηφισιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.