GALLERY

Αυτό το κορίτσι έκανε το Instagram να εκθειάζει τις καμπύλες της


MMEINTANI

23 Ιανουαρίου 2017

1-antigrafh.jpg

Ακόμη ένα παράδειγμα που έρχεται να ταρακουνήσει ακόμα περισσότερο την αυτοκρατορία των skinny πρότυπων ομορφιάς, είναι η 21χρονη Jody Heakes, η οποία έγινε διάσημη χάρη στις πόζες της στο Instagram, στις οποίες επιδεικνύει πότε με χαριτωμένο και πότε με πιο sexy τρόπο τις juicy καμπύλες της.

Μέσα από το official account του, το ίδιο το Instagram φρόντισε να εκθειάσει το συγκεκριμένο κορίτσι, στο πλαίσιο καμπάνιας στην οποία είναι μέλος, αναρτώντας μία φωτογραφία της με μερικά δικά της λόγια από κάτω. "Θυμάμαι με τρόμο ότι στο σχολείο υποτιμούσα τον εαυτό μου, κάνοντας πως δεν γνώριζα σχεδόν τίποτα, γιατί προτιμούσα να είμαι ένα χαζό κορίτσι παρά ένα παχύ κορίτσι. Σήμερα είμαι επρήφανη για τον εαυτό μου και το ότι είμαι μία σκεπτόμενη και έξυπνη γυναίκα".

Η Jody ενδιαφερόταν πάντα για την φωτογραφία, μετά το σχολείο όμως ήταν που η μητέρα της την έπεισε να ποζάρει μπροστά στον φακό. "Ήμουν πάντα πίσω από την κάμερα, ποτέ μπροστά. Βλέποντας τον εαυτό μου σε φωτογραφίες, συνειδητοποίησα ότι δεν ήμουν όσο απωθητική όσο πίστευα. "Η αυτοπεποίθηση έρχεται με τον καιρό. Μου πήρε πάνω από πέντε χρόνια για να αρχίσω να αποδέχομαι τον εαυτό μου. Φανταστείτε πόσο όμορφα θα νιώθω σε άλλα πέντε χρόνια".

Η συγκεκριμένη κοπέλα εκτός από το να εμπνέει όλα τα κορίτσια εκεί έξω, είναι και κομμάτι της καμπάνιας #PerfectlyMe την οποία οργανώνει το Instagram σε συνεργασία με το αμερικάνικο νεανικό περιοδικό Seventeen.

[gallery-716163]