GALLERY

365 Μέρες στο Παρίσι, 365 Πορτραίτα


TSVIGKOU

20 Φεβρουαρίου 2017

77999d46-8754-4127-adfb-ba7731bc06eb95626.jpg

Σε μία βόλτα εκεί, είσαι περιτρυγιρισμένος από ανθρώπους, κατοίκους και τουρίστες που απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Πόλη του Φωτός. Πολλοί μοιάζουν οικείοι στα μάτια σου, ενώ υπάρχουν και ορισμένοι που είναι εντελώς άγνωστοι. Ποτέ δε θα μάθεις που πηγαίνουν, που εργάζονται, τι σκέφτονται. 

Ο φωτογράφος, Constantin Mashinskiy έχει ένα πάθος, να παρατηρεί τους ανθρώπους. Καθημερινά φωτογράφιζε ένα street portrait, τα οποία στη συνέχεια συνδύασε, με αποτέλεσμα να έχει στην κατοχή του 365 φωτογραφίες από άγνωστους Παριζιάνους, μετά από ένα χρόνο δουλειάς. . 

Όταν ο ίδιος ρωτούσε τους αγνώστους αν μπορεί να τους φωτογραφήσει, έπαιρνε διάφορες απαντήσεις. Ωστόσο όσοι δεχόντουσαν, έδειχναν τα αληθινά τους συναισθήματα στην κάμερα."Όταν φωτογραφίζεσαι για έναν ξένο, ποζάρεις στο φακό με τα πραγματικά σου συναισθήματα. Ντροπή, σοβαρότητα, γέλιο, είναι σα να εκφράζουν το πραγματικό τους εαυτό. Ωστόσο και πάλι το μυστήριο δε λύνεται σε κάθε φωτογραφία. Ήθελα να ανακαλύψω ακόμα περισσότερα για εκείνο το άτομο, που φωτογραφίζω. Αλλά μερικές φορές, ακόμα και μετά τη φωτογράφιση, οι άνθρωποι παρέμεναν όπως ήταν και στο φακό: άγνωστοι σε αυτή την σπουδαία, μεγάλη, όμορφη πόλη. " είπε χαρακτηριστικά ο Constantin Mashinskiy. 

[gallery-716315]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα