GALLERY

Γονείς και παιδιά σε "επικίνδυνες αποστολές"


9 Ιουνίου 2017

instead-of-stopping-our-kids-from-doing-risky-things-we-let-them-do-that-no-photoshop-59341eeb3db56-880.jpg

Οι γονείς δήλωσαν ότι ο μεγάλος τους γιος, Lenny αγαπάει να κάνει κάτι που θεωρείται επικίνδυνο. Συγκεκριμένα χοροπηδάει σε όλα τα έπιπλα του σπιτιού και ο ίδιος νομίζει ότι πετάει. Όπως καταλαβαίνετε αυτό τρομάζει κάθε γονιό για τυχόν ατυχήματα. Επιπλέον οι γονείς ανέφεραν ότι η μικρότερή τους κόρη ακολουθούσε τα βήματα του αδερφού της, ενώ οι ίδιοι δε σταματούσαν να τους εξηγούν ότι μπορεί να χτυπήσουν.

Μία μέρα, συνειδητοποίησαν ότι προειδοποιούσαν πολύ συχνά τα παιδιά τους λέγοντας για παράδειγμα "μην κάνεις αυτό", "πρόσεχε θα χτυπήσεις" και τα άλλες τέτοιες προειδοποιήσεις που λέει κάθε γονιός στο παιδί του.

Σκέφτηκαν λοιπόν, ότι όσα λέγανε ήταν απλά αδιάφορα για τα παιδία τους. Έτσι τα άφησαν ελεύθερα να κάνουν αυτό που τους ευχαριστεί και μάλιστα ξεκίνησαν κι εκείνοι να κινούνται ανάλογα μέσα στο σπίτι. Ξεκίνησαν λοιπόν ένα παιχνίδι-project όπου μαζί με τα παιδιά τους έκαναν "επικίνδυνες" δραστηριότητες, στις οποίες όμως οι γονείς είχαν τον έλεγχο και τα παιδιά δεν είχαν φόβο να χτυπήσουν, να τραυματιστούν.

Το παιχνίδι έγινε τρομερά ενδιαφέρον και τα παιδιά ήταν super ενθουσιασμένα που συμμετείχαν οι γονείς. Από την άλλη μπαμπάς και μαμά είχαν τον απόλυτο έλεγχο ότι τα παιδιά τους ήταν ασφαλή.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες με την μητέρα και τα παιδία της να διασκεδάζουν :

[gallery-717009]

 

από τη Ραφαέλλα Βλάχου

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα