GALLERY

Η Jen Davis φωτογράφιζε τον εαυτό της επί 11 χρόνια μέχρι να χάσει 50 κιλά


The Jennettes

15 Μαρτίου 2019

jendaivs.jpg

Η Jen Davis είναι φωτογράφος από το Brooklyn και για 11 ολόκληρα χρόνια φωτογράφιζε τον εαυτό της μέχρι να καταφέρει να δει στις φωτογραφίες της την καλύτερη εκδοχή της. Αυτό το προσωπικό project ξεκίνησε όταν βρισκόταν στη παραλία με τους φίλους της το 2002 και αποφάσισε να τραβήξει μια φωτογραφία τον εαυτό της –  ήταν η αφετηρία αυτού του δύσκολου αγώνα.

«Δεν είχα ποτέ φωτογραφήσει τον εαυτό μου αλλά εκείνη η εικόνα από την παραλία μου έδειξε ότι έπρεπε να κάνω κάτι με τον εαυτό μου» δήλωσε η ίδια.

Η ίδια με αυτό το πραγματικά ενδιαφέρον τρόπο ήθελε να δει τον εαυτό της σε αμήχανες στιγμές λόγω των κιλών της και μέσα από αυτή τη διαδικασία να εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους να πάρουν την απόφαση να αλλάξουν ότι δεν τους αρέσει. Η ίδια πάλευε καθημερινά με την εικόνα της και αυτό της έδινε κίνητρο να προσπαθεί περισσότερο για να βελτιώσει το σώμα της. Σιγά σιγά, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, έφτανε όλο και πιο κοντά στο στόχο της!

Οι φωτογραφίες της Davis είχαν μεγάλη ανταπόκριση καθώς έκανε εκθέσεις με την εμπειρία της και συζητούσε με το κοινό αυτό τον ομολογουμένως περίεργο τρόπο για να χάσει τα κιλά που ήθελε.

Δείτε τις φωτογραφίες της και την εξέλιξη που είχε με το πέρασμα του χρόνου:

Δείτε ακόμη:

15 άνθρωποι φωτογραφίζονται με και χωρίς ρούχα - Μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά;