GALLERY

Η άγνωστη πλευρά της Amy Winehouse μέσα από τις αδημοσίευτες φωτογραφίες της


The Jennettes

16 Απριλίου 2019

amy2.jpeg

Το 2008 ήταν μια δύσκολη χρονιά για την Amy Winehouse, γεμάτη σκαμπανεβάσματα. H 24χρονη τότε Amy κέρδισε 5 βραβεία Grammy, ενώ παραλλήλως έδινε την προσωπική της μάχη με το αλκοόλ, το κρακ και την ηρωίνη. Οι παπαράτσι και οι σκανδαλοθηρικές εφημερίδες ακολουθούσαν κάθε βήμα της, και στις εμφανίσεις της το κοινό την γιούχαρε.

Το 2008 όμως ήταν και η χρονιά που γνώρισε τον φωτογράφο Blake Woods, μέσω της κοινής τους φίλης Kelly Osbourne. Οι δυο τους έγιναν αχώριστοι, κι εκείνος άρχισε να τραβάει κάποιες ανεπίσημες φωτογραφίες της. Όταν εκείνη πέθανε το 2010, ο Woods σχεδόν δεν άντεχε να κοιτάξει τις φωτογραφίες.

Σχεδόν 10 χρόνια αργότερα, αποφάσισε ότι θέλει να αφηγηθεί την ιστορία της με έναν διαφορετικό τρόπο. "Υπάρχει μια λανθασμένη ιδέα ότι όλα ήταν άσχημα εκείνα τα χρόνια, και στην πραγματικότητα δεν ήταν - ήμουν εκεί", εξηγεί ο Woods. Ο φωτογράφος δημοσίευσε ένα λεύκωμα, στο οποίο συμπεριλαμβάνονταν 150 μέχρι τότε αδημοσίευτες φωτογραφίες της Winehouse, οι οποίες δείχνουν μια εντελώς διαφορετική εκδοχή της.

Μερικές από αυτές τις φωτογραφίες, μπορείτε να δείτε εδώ.