GALLERY

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Οι celebrities που ψήφισαν και το μοιράστηκαν στα social media


The Jennettes

4 Νοεμβρίου 2020

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Οι celebrities που ψήφισαν και το μοιράστηκαν  στα social media

H σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για την Αμερική, καθώς γίνεται η καταμέτρηση των ψήφων στις εκλογές και εξελίσσεται σε ένα πολύ ιδιαίτερο κλίμα. Οι δύο πολιτικοί μονομάχοι είναι ο Donald Trump και ο Joe Biden, και όπως είναι φυσικό, οι δύο πλευρές έχουν τους υποστηρικτές τους αλλά και τους εχθρούς τους. Σε αυτόν τον εκλογικό αγώνα, που είναι ιδιαίτερα κρίσιμος οι celebrities δεν σταμάτησαν να παροτρύνουν τους πολίτες να ψηφίσουν, και να μην επιλέξουν την αποχή.

Διάσημοι ηθοποιοί, μοντέλα, τραγουδιστές έδωσαν το δικό τους στίγμα τόσο πριν όσο και μετά την κάλπη, ανεβάζοντας φωτογραφίες που καλούσαν τους followers τους να ψηφίσουν, και να πάρουν θέση, όπως εκείνοι. Πόζαραν λοιπόν στο φακό και με το σύνθημα "I VOTED!" έστειλαν το δικό τους μήνυμα τόσο στην Αμερική όσο και σε όλο τον κόσμο για το πόσο σημαντικό ρόλο έχουν οι εκλογές στη ζωή μας.

Μία από τις celebrities που πόσταραν, ήταν η Bella Hadid. Το supermodel δεν ψήφισε μόνη της αλλά με τη μητέρα της, Yolanda Hadid.  Μητέρα και κόρη πόζαραν με ενθουσιασμό στο φακό.

Δείτε στην παρακάτω gallery, ποιοι άλλοι celebrities ανέβασαν ότι ψήφισαν: