GALLERY

10 εξαιρετικά συμμετρικές φωτογραφίες από το πιο viral αρχιτεκτονικό ζευγάρι του Instagram


The Jennettes

27 Μαΐου 2021

Anna Devis and Daniel Rueda

Η Anna Devis και ο Daniel Rueda είναι και οι δύο αρχιτέκτονες, αλλά δεν ασκούν ακόμα ενεργά το επάγγελμά τους, καθώς το δημιουργικό τους κάλεσμα, τους οδήγησε στην τέχνη της φωτογραφίας.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο Universitat Politècnica de València, όπου και οι δύο αποφοίτησαν από τη Σχολή Αρχιτεκτονικής. Σήμερα, χρησιμοποιούν το υπόβαθρό τους για να διηγηθούν ιστορίες μέσα από δημιουργικές και πολύχρωμες εικόνες που απέχουν πολύ από τη συμβατική φωτογραφία αρχιτεκτονικής.

Και, παρόλο που μπορεί να φαίνεται εκπληκτικό ή δύσκολο να το πιστέψουμε, εκτός από κάποια πολύ βασική επεξεργασία εικόνας, δημιουργούν αυτά τα σουρεαλιστικά σενάρια χωρίς τη χρήση λογισμικού επεξεργασίας φωτογραφιών. Αντ' αυτού, ρυθμίζουν τα πάντα προσεκτικά χρησιμοποιώντας όλα τα είδη καθημερινών αντικειμένων, τοποθεσίες της πραγματικής ζωής, πολύχρωμα χαρτιά, ταιριαστά ρούχα και το φυσικό φως.

Με περισσότερους από 948 χιλιάδες ακόλουθους και στα δύο προφίλ τους στο Instagram, μοιράζονται την αισθητική τους και τις καλά μελετημένες εικόνες τους που διαθέτουν απλά σχήματα και έντονα μοτίβα. 

Μπορείτε να τις απολαύσετε τις φωτογραφίες τους και να γίνετε και εσείς θιασώτες της υπέροχης δουλειάς τους στα μέσα κοινωνικής τους δικτύωσης @anniset και @drcuerda αλλά και στη gallery που ακολουθεί. 

Missing content item.

Πηγή φωτογραφιών boredpanda

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr