GALLERY

15 στιγμές των Bennifer που αποδεικνύουν γιατί ήταν και παραμένουν το πιο iconic ζευγάρι


The Jennettes

8 Σεπτεμβρίου 2021

15 στιγμές των Bennifer που αποδεικνύουν γιατί ήταν και παραμένουν το πιο iconic ζευγάρι
15 στιγμές των Bennifer που αποδεικνύουν γιατί ήταν και παραμένουν το πιο iconic ζευγάρι

Aν υπάρχει ένα ζευγάρι που αγαπήσαμε περισσότερο είναι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck. Oι Bennifer,  όπως τους ονομάζουν οι θαυμαστές τους, άφησαν πίσω τις σχέσεις τους με τον Marc Anthony, τον Αlex Rodriguez και τις Jennifer Garner και Ana de Armas, αντίστοιχα. 

Η Jlo και ο Ben Affleck ήταν ζευγάρι και μάλιστα ένα πολύ ερευτεμένο ζευγάρι, πριν αποφασίσουν να χωρίσουν τους δρόμους τους το 2004. Το ταξίδι τους όμως στην Μοntana πριν λίγους μήνες τους έφερε και  πάλι κοντά και άνοιξε το δρόμο της επανασύνδεσης.

Οι φωτογράφοι ήταν εκεί και κατέγραψαν τις τρυφερές τους στιγμές και η αλήθεια είναι ότι πλέον μαθαίνουμε καθημερινά πώς εξελίσσεται η σχέση τους αφού τα ξένα μέσα δεν σταματούν να γράφουν για αυτούς. Ας κάνουμε λοιπόν μία αναδρομή στη σχέση τους. 

Το 2001 έγινε η πρώτη γνωριμία στο set του Gigli αλλά εκείνη την περίοδο η σταρ  ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Cris Judd. Το ζευγάρι έκανε μάλιστα την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, αφού χώρισε η JLo. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη στιγμή που ο Ben to 2002 έκανε guest εμφάνιση στο τραγούδι  "Jenny from the Block".

Ο αρραβώνας τους έγινε υπό άκρα μυστικότητα το 2002, και όταν έγινε ευρέως γνωστό η Λατίνα pop star είπε: "Είναι το πιο υπέροχο πράγμα που έχω ζήσει". Ακόμη, έπαιξαν μαζί στην ταινία "Jersey Girl".

Τον Σεπτέμβριο του 2003 ανέβαλαν τον γάμο τους και το 2004 χώρισαν οριστικά. Τα χρόνια όμως πέρασαν και αποφάσισαν να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους. Έτσι, τον Απρίλιο του 2021, οι Bennifer είναι ξανά μαζί!

Από το 2001 μέχρι σήμερα μας αποδεικνύουν ότι είναι στη λίστα με τα πιο stylish ζευγάρια και εμείς έχουμε αποδείξεις!

Απολαύστε τις καλύτερες κοινές στιγμές του ζευγαριού:

jenny.gr