ΓΑΜΟΣ

Ο ιδανικός χώρος για το γάμο και τη βάφτιση των ονείρων σας


The Jennettes

11 Δεκεμβρίου 2018

photos-by-lanty-568676-unsplash1.jpg

Όταν έρχεται η ώρα να σχεδιάσουμε το γάμο μας, όλες αρχίζουμε και αγχωνόμαστε για να γίνουν όλα τέλεια. Το νυφικό, η εκκλησία, οι μπομπονιέρες, οι φωτογράφοι, ο χώρος της δεξίωσης. Το ίδιο ισχύει και όταν σχεδιάζουμε τη βάφτιση του παιδιού μας. Εμείς ψάξαμε για εσάς, και βρήκαμε τον ιδανικό χώρο για να δώσετε την ωραιότερη παράσταση της ζωής σας και να ζήσετε μαζί με τους καλεσμένους σας αξέχαστες στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης.

Στην αναζήτηση ενός κτήματος γάμου ή αίθουσας δεξιώσεων ανάμεσα στα κτήματα των βορείων προαστίων, αξίζει μια επίσκεψη στο Κτήμα 28, ένα ονειρικό σκηνικό εξωτικής ατμόσφαιρας και πολυτέλειας, που προσφέρει επιλογές για όλα τα γούστα.

Ο χώρος του κτήματος από μόνος του αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο. Η πλούσια βλάστηση του χώρου και των κήπων σε συνδυασμό με την επένδυση πέτρας και την πισίνα δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μοναδική.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός, οι ηχητικές εγκαταστάσεις, ο ελεγχόμενος φωτισμός πολλών σεναρίων, το αναγνωρισμένο επίπεδο της κουζίνας και το έμπειρο και φιλικό προσωπικό, συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο σύνολο υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Το Κτήμα 28 αποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές για έναν ονειρεμένο γάμο, τη βάπτιση του παιδιού μας ή την διοργάνωση ολοήμερης δεξίωσης γάμου και βάφτισης.

Εντός του κτήματος λειτουργεί το παρεκκλήσιο του Αγίου Δημητρίου όπου μπορείτε να προγραμματίσετε το δικό σας μυστήριο την ώρα που εσείς θα επιλέξετε.

Θρησκευτικός ή πολιτικός γάμος; wedding party; γάμος και βάφτιση μαζί; Ό,τι κι αν θέλετε, το Κτήμα 28 μπορεί να σας προτείνει ευφάνταστες γεύσεις στα πλαίσια της οργάνωσης ενός cocktail & bar catering. Η κουζίνα αναλαμβάνει επίσης την οργάνωση catering σε ιδιωτικούς ή επαγγελματικούς χώρους (outdoor) με ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις για την εγγυημένη επιτυχία του event.

Περισσότερα για το Κτήμα 28, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.