ΓΑΜΟΣ

Ble Azure: Το ιδανικό venue για wedding parties, με τη γαστρονομική επιμέλεια της InterCatering!


JTeam

11 Μαΐου 2023

Ble Azure: Το ιδανικό venue για wedding parties, με τη γαστρονομική επιμέλεια της InterCatering!
Ονειρευτείτε πέρα από τα συνηθισμένα!

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο γάμος συμβολίζει για κάθε ζευγάρι την απαρχή ενός μεγάλου και φωτεινού ταξιδιού. Γι’ αυτό και αποτελεί ίσως την σημαντικότερη στιγμή του, μια στιγμή παντοτινή κι ονειρική που όλοι θέλουν να γιορτάσουν με τους πιο αγαπημένους τους ανθρώπους. Και τι είναι αυτό που οι μελλοντικοί νεόνυμφοι ψάχνουν για την περίσταση; Λάμψη και λεπτομέρειες που θα κάνουν τη μέρα αξέχαστη!

Jenny.Gr

Επειδή είμαστε σίγουρες πως αν έχετε προγραμματίσετε ήδη τον γάμο σας, θέλετε να ξέρετε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας για να μπορέσετε να καταλήξετε στο ιδανικό, εμείς είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε την τελευταία τάση στα γαμήλια πάρτι, το “family set up”. Η τάση αυτή έχει προκύψει κυρίως από την αύξηση των ζευγαριών που οργανώνουν τον γάμο τους σε διαφορετική χώρα από αυτή που διαμένουν. Καθώς οι ευρωπαϊκές χώρες του Νότου, όπως Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και φυσικά η χώρα μας, αποτελούν βασικό πόλο έλξης για κάθε γάμο, η τάση αυτή έχει ενισχυθεί από την οικειότητα της οικογενειακής ατμόσφαιρας, η οποία είναι και το κυρίαρχο στοιχείο που επιζητά ο καθένας στο γαμήλιο event του.

Jenny.Gr

Αντλώντας έμπνευση από τους ιδιαίτερους και πολυτελείς γάμους με ιταλικές πινελιές κομψότητας και φινέτσας, στη μαγευτική χερσόνησο Ble Azure στην παραλία του Αλίμου στήθηκε το απόλυτο σκηνικό για κάθε ζευγάρι. Με τη συνεργασία μιας πλειάδας εξαιρετικών συνεργατών, δημιουργήθηκε μια ονειρική πρόταση με luxury στοιχεία, ρομαντικό χαρακτήρα και ατμοσφαιρικό περιβάλλον. Δηλαδή, όλα όσα ψάχνετε για τη μεγάλη ημέρα.

Jenny.Gr

Στον ειδυλλιακό χώρο του Ble Azure, κάθε νύφη θα λάμψει. Μέσα σε έναν διάχυτο συναισθηματισμό, το κλασικό με το μοντέρνο δένουν αρμονικά, καθώς τοποθεσία και διακόσμηση σαγηνεύουν τις αισθήσεις. Το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα δημιουργεί ένα σκηνικό με αιθέριο χαρακτήρα. Στιγμές που θα γίνουν παντοτινές στο μοναδικό αυτό venue με τη συμβολή και την εμπειρία της InterCatering, που γίνεται ο καλύτερος αφηγητής στο παραμύθι της ζωής σας με εσάς πρωταγωνιστές.

Jenny.Gr

Όλα όσα φανταστήκατε για αυτή τη μέρα δεν χρειάζεται να παραμείνουν μόνο κρυφές σκέψεις και επιθυμίες, γιατί πολύ απλά τα αξίζετε και με το παραπάνω. Το μόνο που σας χωρίζει από την πραγματοποίησή τους είναι οι άνθρωποι που θα αναλάβουν να τα πραγματοποιήσουν. Για παράδειγμα, επειδή ένα υπέροχο και αξέχαστο γαμήλιο πάρτι χρειάζεται ένα απολαυστικό μενού, η InterCatering μπορεί με ευελιξία να σχεδιάσει για εσάς πιάτα που απευθύνονται σε διαφορετικές γεύσεις και διατροφικές απαιτήσεις. Όπως ακριβώς τα έχετε στο μυαλό σας, με τόσο λαχταριστό αποτέλεσμα που κάθε παρευρισκόμενος θα συζητάει για χρόνια τον γάμο σας.

Jenny.Gr

Ονειρευτείτε πέρα από τα συνηθισμένα! Η δική σας στιγμή είναι μοναδική και αξίζει το καλύτερο!

Το concept, ο σχεδιασμός και το styling της υπέροχης αυτής φωτογράφισης είναι της wedding planner Σοφίας Καττή (Gingerlab Events).

Για περισσότερες πληροφορίες:

(+30) 2108946625| [email protected] | www.intercatering.gr | Facebook/Instagram: @intercatering

Vendors’ Credits:
Event planner: @gingerlab_events, Catering: @intercatering, Venue: @bleevents.gr (Ble Azure), Photographer: @mnemephotography, Videographers: @thefilmologists, Flowers: @frezia.flowers, Candies & cake: @xstroumpa_cakeartist @andreadakis_zaxaroplastikh, A.V.: @karamalegosbros, Art de la table: @3bizgr, Rentals: @tore_event_furniture_rentals, Paper goods: @paperblossom.gr, Hairstylist: @bridal_hair_by_evipatsiatzi, MUA: @agapimakeupartist, Wedding gown: @primalicia, Bridesmaid dresses: @primalicia, Bride: @eutuxialazarou, Bridesmaids: @natgalanopoulou @maria.stvrnk

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.