ΓΑΜΟΣ

Ο οίκος Made Bride By Antonea κάνει την νυφική μας εμφάνιση να θυμίζει παραμύθι


Άρτεμις Καράγιαννη

5 Απριλίου 2024

Ο οίκος Made Bride By Antonea κάνει την νυφική μας εμφάνιση να θυμίζει παραμύθι
Η Δήμητρα Αντωνέα, σχεδιάστρια και ιδρύτρια του οίκου Made Bride by Antonea, μας υποδέχεται στο νέο, υπέροχο ατελιέ της στο κέντρο της Αθήνας και μας συστήνει τον δικό της γαμήλιο κόσμο που είναι γεμάτος τέχνη και παραμυθένιες πινελιές

Χρωματιστά λουλούδια, ρομαντικοί φιόγκοι, αιθέριες κορδέλες, λαμπερά κρύσταλλα, θηλυκές δαντέλες. Κλασικό λευκό, μαγευτικό ιβουάρ, σοφιστικέ off-white, όλες οι αποχρώσεις μιας παλέτας απόλυτα ταυτισμένης με μια από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή μιας γυναίκας. Παράλληλα, όμως, με αυτές τις δεκάδες επιλογές στις αποχρώσεις του λευκού, συναντάμε και άλλα υπέροχα χρώματα, όπως το μυστηριώδες γαλάζιο, το κοριτσίστικο ροζ, το χαρούμενο μοβ και άλλες μοναδικές αποχρώσεις που συνδυάζονται μεταξύ τους με έναν μοναδικό τρόπο για να δημιουργήσουν πανέμορφα μοτίβα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και υμνούν το διαφορετικό. O οίκος Made Bride by Antonea άλλωστε ξέρει πώς να ξεχωρίζει και να κάνει την ημέρα του γάμου μια ξεχωριστή αφορμή για να εντυπωσιάσουμε όπως δεν έχουμε εντυπωσιάσει ποτέ ξανά, δημιουργώντας μία νέα πρωτότυπη συλλογή κάθε χρόνο.

Jenny.Gr

Jenny.Gr



Ένα νέο ατελιέ, μια μοναδική εμπειρία


Στο ατελιέ του οίκου Made Bride by Antonea η δημιουργία νυφικού είναι κάτι περισσότερο από μια απλή διαδικασία. Είναι ένα ταξίδι γεμάτο συναισθήματα σε έναν χώρο που είναι έτοιμος να αγκαλιάσει με την υψηλή αισθητική του τις ανεπανάληπτες στιγμές της προετοιμασίας του γάμου και να συνθέσει αναμνήσεις στο πιο κομψό σκηνικό. Στους πολυτελείς χώρους του η νύφη έχει την ευκαιρία να επιλέξει το νυφικό που θέλει να δοκιμάσει και μαζί με τους αγαπημένους της ανθρώπους να νιώσει όμορφα και φιλόξενα, ώστε πάνω στο αγαπημένο της σχέδιο να μπορέσει να ξεδιπλώσει όλα όσα ονειρεύεται σε χρώματα, υφάσματα, σχέδια και όνειρα! Μια επίσκεψη στον οίκο είναι αρκετή για να νιώσει η κάθε μέλλουσα νύφη πως εκεί μπορεί να βρει το ιδανικό για εκείνη νυφικό φόρεμα, να το δοκιμάζει γεμάτη ανυπομονησία για τη μεγάλη μέρα και να αδημονεί για την επόμενη πρόβα και παράδοση του νυφικού της. Υπάρχει, μάλιστα, και ολοκληρωμένη συλλογή Made Bride Junior που κυρίως απευθύνεται σε matching mother-daughter dresses για γαμο-βάπτιση αλλά και σε σκέτη βάπτιση ή παρανυφάκια.

Jenny.Gr



Like a Fairytale


Μετά από λίγο καιρό, ένα παραμυθένιο δημιούργημα από τα χέρια της Δήμητρας Αντωνέα και των συνεργατών της φτάνει στα χέρια της μέλλουσας νύφης. Εκείνη το παραλαμβάνει γεμάτη συγκίνηση, με τα ίδια συναισθήματα να πλημμυρίζουν και όλους όσους παρευρίσκονται στην παράδοση του φορέματος. Συμπληρώνει το bridal outfit με τα χειροποίητα headpieces Made Bride by Antonea και το παραμύθι τώρα παίρνει νέα τροπή και βαδίζει προς το πιο όμορφο τέλος του, αυτό που ενώνει τη νύφη με τον γαμπρό την μεγάλη μέρα, με εκείνη να λάμπει υπέροχη στο παραμυθένιο φόρεμά της. Και το τέλος αυτό, γεμάτο δαντέλες, κρύσταλλα, χρώματα και αγάπη είναι το ιδανικό τέλος ενός παραμυθιού που ξεκίνησε από τη στιγμή που η νύφη πέρασε την πόρτα του οίκου Made Bride by Antonea και αφέθηκε στην τέχνη της δημιουργίας του πιο όμορφού νυφικού που ονειρεύτηκε ποτέ.

Info

Made Bride by Antonea

13 Vouliagmenis Avenue – 11636 Athens
693 7151 114 – 213 0052 111
[email protected]

Facebook

Instagram

Jenny.Gr

Video / Photo Credits: Δώρα Δημητρίου

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.

TAGS