ΓΑΜΟΣ

Το τέλειο δώρο για το νεόνυμφο ζευγάρι έρχεται από τη JYSK


Branded Content Team

5 Απριλίου 2024

Το τέλειο δώρο για το νεόνυμφο ζευγάρι έρχεται από τη JYSK
Εάν είσαι ήδη καλεσμένη σε γάμους το επόμενο διάστημα, σου έχουμε τη λύση για δώρο

Με την άφιξη του Απριλίου, μπαίνουμε με γοργούς ρυθμούς στην εποχή των γάμων. Οι πιθανότητες θέλουν να είσαι ήδη καλεσμένη σε τουλάχιστον έναν, οπότε αναμενόμενα σκέφτεσαι -πέρα από το outfit που θα φορέσεις- και το δώρο που θα πάρεις.

Η αλήθεια είναι πως δώρα, όπως μία καφετιέρα, είναι κάπως κλισέ πια, αλλά στο τέλος της μέρας, δεν μπορείς και ακριβώς να ξέρεις τι είναι αυτό που θα ενθουσιάσει το ζευγάρι… Ή μήπως (θα) ξέρεις;

Jenny.Gr

Αντί να κάθεσαι να πονοκεφαλιάζεις με το δώρο, σου έχουμε τη λύση που 100% θα είναι αυτό που ψάχνει κάθε ζευγάρι, γιατί πολύ απλά δίνει στους νεόνυμφους την επιλογή να διαλέξουν ακριβώς αυτό που θέλουν με το budget που εσύ θες να διαθέσεις: τη δωροκάρτα JYSK. Η δωροκάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στα φυσικά καταστήματα της αγαπημένης εταιρείας όσο και online και μπορείς ακόμα και να τη στείλεις μέσω email, οπότε να μην έχεις και να κουβαλάς κουτιά την ημέρα του γάμου.

Τι επιλογές δίνεις στο ζευγάρι αγοράζοντας μία δωροκάρτα JYSK

Με αυτό το δώρο, το νεόνυμφο ζεύγος θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε χιλιάδες κωδικούς με είδη για το σπίτι, πάντα με τη γνωστή σκανδιναβική ποιότητα και τις εξαιρετικές τιμές της εταιρείας. Ενδεικτικά:

Τα πιο stylish έπιπλα για τον κοινό βίο

Jenny.Gr

Σε μία μετακόμιση, ακόμα και να έχει ο καθένας μερικά έπιπλα από πριν, όλο και κάτι θα προκύψει. Από ένα μεγαλύτερο κρεβάτι μέχρι ένα σκαμπό που θα κάνει πιο πρακτική την κουζίνα. Άλλωστε, κανείς δε θέλει ένα φορτωμένο σπίτι, παρά ένα λειτουργικό που να εξυπηρετεί την καθημερινότητα.

Υφάσματα και διακοσμητικά στοιχεία για το dream house τους

Jenny.Gr

Πέρα από το λειτουργικό κομμάτι, το σπίτι πρέπει να είναι όμορφο. Να συνδέεται με υπέροχα συναισθήματα που απορρέουν από λεπτομέρειες, όπως ένα ιδιαίτερο ύφασμα, ένα εντυπωσιακό φωτιστικό, ακόμα και ένα σετ με πετσέτες που θα δώσει χρώμα στον μπάνιο. Το κάθε τι από αυτά, όσο μικρό κι αν φαίνεται, μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

Προϊόντα που θα αλλάξουν όλη την εμπειρία του ύπνου

Jenny.Gr

Ο ύπνος είναι το «Α» και το «Ω» για να αρχίσει και να τελειώσει η κάθε μέρα με boost, ξεκούραση και καλή διάθεση. Μαξιλάρια που αγκαλιάζουν σωστά τον αυχένα, στρώματα που είναι φτιαγμένα για να ικανοποιούν τη σπονδυλική στήλη και παπλώματα που και μας ζεσταίνουν και δημιουργούν την πιο cozy ατμόσφαιρα στο δωμάτιο, είναι στα must του νέου ξεκινήματος για το ζευγάρι.

Ανανέωση της βεράντας για τα πάρτι του καλοκαιριού

Jenny.Gr

Όταν «ανοίγει» ο καιρός, όλοι απολαμβάνουν να χαλαρώνουν στο μπαλκόνι. Δε χρειάζεται να οργανωθεί κάτι μεγάλο, όπως ένα πάρτι -Αν και εξαιρετική ιδέα. Ακόμα και ένα ποτό στο μπαλκόνι, ένα βράδυ καθημερινής με φίλους, είναι ό,τι ακριβώς χρειάζονται όλοι μέσα στο εβδομαδιαίο τους πρόγραμμα. Γι’ αυτό και η επένδυσή του με τα σωστά έπιπλα και στοιχεία -αποθηκευτικοί χώροι, τεχνητά φυτά, ηλιακά φώτα, κ.α.- θα βοηθήσει να δημιουργηθούν οι προδιαγραφές που θα απογειώσουν κάθε μάζωξη για το ζευγάρι.

Jenny.Gr

Με τη δωροκάρτα JYSK, την οποία μπορείς να προμηθευτείς μέσα από το ευρύ δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας, οι επιλογές είναι απλά unlimited. Και το ζευγάρι θα διαλέξει μόνο του το δώρο και εσύ θα ξενοιάσεις και θα εστιάσεις μόνο στη διασκέδαση του ευτυχούς γεγονότος. Problem solved!

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.