ΓΑΜΟΣ

Νυφική ανθοδέσμη: Εντυπωσιακές συνθέσεις για έναν μοναδικό γάμο


JTeam

8 Απριλίου 2024

Νυφική ανθοδέσμη: Εντυπωσιακές συνθέσεις για έναν μοναδικό γάμο
Pexels
Συγκεντρώσαμε τις πιο εντυπωσιακές νυφικές ανθοδέσμες για τον πιο unique γάμο

H νυφική ανθοδέσμη είναι ένα βασικό γαμήλιο στοιχείο και το δεύτερο πιο σημαντικό κομμάτι στην εμφάνιση της νύφης - μετά το νυφικό. Και, κακά τα ψέματα, κανένας γάμος δεν είναι πλήρης χωρίς ένα όμορφο και εντυπωσιακό μπουκέτο λουλουδιών. Φυσικά, τα λουλούδια είναι το στοιχείο που πρωταγωνιστεί σε πολλά στάδια την ημέρα του γάμου, αλλά η νυφική ανθοδέσμη είναι η λεπτομέρεια που ολοκληρώνει και δίνει μια όμορφη πινελιά χρώματος στην τελετή.

Επιλογές υπάρχουν, όμως όλα εξαρτώνται από την περίοδο που θα γίνει ο γάμος, αφού κάθε λουλούδι έχει τη δική του εποχή. Οι παιώνιες, τα τριαντάφυλλα, οι τουλίπες ή οι ορτανσίες, είναι μόνο μερικά από τα λουλούδια που τείνουν να «πρωταγωνιστούν» την ημέρα του γάμου. Εμείς, συγκεντρώσαμε τις πιο εντυπωσιακές νυφικές ανθοδέσμες για τον πιο unique γάμο και στις παρουσιάζουμε παρακάτω.

Νυφική ανθοδέσμη με:

Πορτοκαλί ηλιοτρόπια & τριαντάφυλλα

Jenny.Gr

Τα ηλιοτρόπια σε πορτοκαλί αποχρώσεις, συνδυασμένα με μερικά όμορφα τριαντάφυλλα, αποτελούν μια από τις πιο δημοφιλείς ανοιξιάτικες ιδέες για τη γαμήλια ανθοδέσμη. Εκτός από μια άκρως πρωτότυπη επιλογή, ένα νυφικό μπουκέτο με ηλιοτρόπια θα δώσει και μια μοντέρνα και ευχάριστη πινελιά στην τελική εμφάνισή σου. Ο πιο colorful γάμος σε περιμένει.

Λεβάντα

Jenny.Gr

Η λεβάντα είναι γνωστή για τις φαρμακευτικές της ιδιότητες και το παραδεισένιο άρωμά της, αλλά αποτελεί και μια ιδανική προσθήκη στη νυφική ανθοδέσμη. Η χρήση λεβάντας στο μπουκέτο θα προσφέρει μια ελαφρώς ρουστίκ και καλοκαιρινή πινελιά στην εμφάνισή σου. Εάν δεν το γνώριζες, η λεβάντα ταιριάζει υπέροχα με άλλα απαλά, παστέλ καλοκαιρινά λουλούδια, όπως οι παιώνιες και τα τριαντάφυλλα.

Μωβ και ροζ βιολέτες

Jenny.Gr

Τι πιο όμορφο από ένα μπουκέτο λουλουδιών που μοσχοβολά ένα υπέροχο άρωμα από βιολέτες; Οι βιολέτες, με τον κατάλληλο τρόπο, μπορούν να μετατρέψουν τη γαμήλια δεξίωση σε μια μαγική στιγμή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, κυριαρχούν οι ροζ παστέλ και μωβ αποχρώσεις, αλλά ανάλογα με την εποχή που θα παντρευτείς, μπορείς να «παίξεις» με τα χρώματα και να επιλέξεις πιο φθινοπωρινά ή χειμερινά.

Παστέλ τριαντάφυλλα & ευκάλυπτο

Jenny.Gr

Εάν θέλεις να δώσεις μια vintage πινελιά στη νυφική ανθοδέσμη, μερικά τριαντάφυλλα σε παστέλ αποχρώσεις και ευκάλυπτο, είναι μια υπέροχη επιλογή. Τα τριαντάφυλλα αποτελούν σύμβολο της αγάπης και του ρομαντισμού και συνδυαστικά με μερικά φύλλα ευκαλύπτου, θα απογειώσουν την ημέρα του γάμου.

Βασιλική πρωτέα

Jenny.Gr

Η βασιλική πρωτέα είναι το εθνικό λουλούδι της Νοτίου Αφρικής και η ιδανική επιλογή για να φέρεις ένα exotic vibe στον γάμο σου. Αυτό το μεγάλο και εντυπωσιακό λουλούδι θα δώσει μια αίσθηση μεγαλοπρέπειας στην εμφάνισή σου και θα απογειωθεί συνδυαστικά με μερικά πολύχρωμα τριαντάφυλλα.

Λευκές παιώνιες

Jenny.Gr

Οι παιώνιες είναι ένα λουλούδι που το λατρεύουμε για πολλούς και διαφορετικούς λόγους – και σίγουρα είναι must επιλογή για τη νυφική ανθοδέσμη. Συμβολίζουν την αγάπη και τον έρωτα και είναι τόσο elegant όσο χρειάζεται για έναν κομψό και ρομαντικό γάμο. Μια νυφική ανθοδέσμη με λευκές παιώνιες θα συμπληρώσει αρμονικά ένα total white αποτέλεσμα, δίνοντας μια chic πινελιά στην εμφάνισή σου.

Κόκκινες πινελιές

Jenny.Gr

Ιδανική για φθινοπωρινό ή χειμερινό γάμο, μια νυφική ανθοδέσμη με κόκκινες πινελιές – ή total red, θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Σε περίπτωση που θέλεις να ξεφύγεις από τις μονόχρωμες ή παστέλ ανθοδέσμες, τότε σου έχουμε αυτό που ψάχνεις. Με την πρώτη σκέψη, μια κόκκινη ανθοδέσμη μπορεί να σου προκαλεί ενδοιασμούς, αλλά με την κατάλληλη σύνθεση, θα είναι απλώς μαγική.

Γυψοφίλη

Jenny.Gr

Τα baby breaths, όπως είναι επίσης γνωστά, συνήθως τα συναντάμε συνδυαστικά με άλλα λουλούδια στις νυφικές ανθοδέσμες. Ωστόσο, ακόμα και ως «πρωταγωνιστές» είναι σκέτη μαγεία. Η γυψοφίλη είναι μια τρομερή επιλογή για μπουκέτα και συνθέσεις λουλουδιών, ακόμα και κατά τους χειμερινούς μήνες. Ακόμα και μια μικρή, μονόχρωμη ανθοδέσμη με το συγκεκριμένο λουλούδι, θα χαρίσει μια ρομαντική και «ακατέργαστη» πινελιά στη γαμήλια τελετή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.