ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Γλυκά εδέσματα για τη βάφτιση του μωρού σας


13 Ιουνίου 2013

Με την ποιότητα του ζαχαροπλαστείου "Κωνσταντινίδη".

Εάν ψάχνετε τρόπους για το πώς θα διοργανώσετε τη τέλεια εκδήλωση, τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης έρχονται να ολοκληρώσουν το σκηνικό μίας ιδιαίτερης βάπτισης, προσφέροντας γλυκά εδέσματα στα αγαπημένα πρόσωπα που θα παρευρεθούν, με τη σφραγίδα και την εμπειρία 92 και πλέον χρόνων.

Οι παραδοσιακές αντίκες θα κερδίσουν τις εντυπώσεις μοιράζοντας στους παρευρισκόμενους αγαπημένες γλυκές γεύσεις σε ειδικές παιδικές συσκευασίες και τα vintage παγωτοποδήλατα θα προσφέρουν στους λάτρεις του παγωτού ανεξαρτήτως ηλικίας το διακεκριμένο με το 1ο Πανευρωπαϊκό Βραβείο 2012/2013, παγωτό των Ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδη.

Διοργανώστε μια ολοκληρωμένη εκδήλωση με τη σφραγίδα της ασύγκριτης γεύσης και εξαιρετικής εξυπηρέτησης των Ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδη. Το έμπειρο κι εξειδικευμένο προσωπικό, αναλαμβάνει τη παράδοση και το σερβίρισμα στο τόπο και χρόνο που επιθυμείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες Αθηνών: 210 7711644, πληροφορίες Θεσσαλονίκης: 2310 227956

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.