ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Τα top χρώματα για έναν ανοιξιάτικο γάμο - Part 1


17 Ιανουαρίου 2015

306674_4907668209400_1633890595_n.jpg

Φέτος την Άνοιξη, χαρίστε στο γάμο σας την λάμψη που του αξίζει. Τολμήστε να προσθέσετε χρώματα στην πιο όμορφη μέρα της ζωής σας!

Σκοπεύετε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας την Άνοιξη, αλλά ακόμα δεν έχετε αποφασίσει το χρώμα που θα «ντύσει» το γάμο σας; Δεν έχετε παρά να καθίσετε αναπαυτικά και να πάρετε τις πιο φρέσκες ιδέες για τα φετινά top χρώματα του γάμου, που θα ταίριαζαν στο δικό σας στιλ και στην προσωπικότητα σας.

marsalaΤο πιο hot wedding color για φέτος την Άνοιξη, είναι το βαθύ κόκκινο του κρασιού ή αλλιώς “marsala” που έρχεται να αντικαταστήσει τον περσινό νικητή ,“radiant orchid” (μωβ- φούξια). Η ζεστή και πλούσια απόχρωση του, δημιουργεί εξαιρετικές αντιθέσεις με το λευκό, ενώ αποπνέει μία σοφιστικέ και elegant αύρα. Συνδυάζεται εξαιρετικά με το απαλό ροζ και το βαθύ πράσινο. Αν σας φαίνεται αρκετά βαρύ ή έντονο, μπορείτε να προσθέσετε ορισμένες πινελιές τόσο στην ανθοδέσμη σας, όσο και στην εξωτερική και εσωτερική διακόσμηση, χαρίζοντας ένα μεγαλύτερο glam.

306674_4907668209400_1633890595_nΈνα ακόμη χρώμα που ανήκει σταθερά στις must επιλογές, είναι το απόλυτο γήινο “Toasted Almond”. Η γλυκιά μπεζ απόχρωση του αμυγδάλου συνεργάζεται με αρκετά στιλ, ενώ «σβήνει» απαλά τις εντονότερες αποχρώσεις του ροζ και του γαλάζιου.

blue wedΜία διαχρονική και safe επιλογή για την Άνοιξη, είναι το “classic blue”. Ένα χρώμα που ταιριάζει στις μεσογειακές γυναίκες και μπορεί να συνδυαστεί με τα ανοιξιάτικα φωτεινά χρώματα.

strawberry iceΤο απόλυτο girly χρώμα που ανεπιφύλακτα μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο γάμο σας, είναι το έντονο ροζ “Strawberry Ice”. Ζωηρό, νεανικό και παιχνιδιάρικο, ανεβάζει την ένταση στα ύψη. Μη φοβηθείτε να το συνδυάσετε με το “Toasted Almond” ή με το “Classic Blue”. Το αποτέλεσμα θα σας επιβραβεύσει.

tangerineΓια τις πιο τολμηρές νύφες το έντονο πορτοκαλί “Tangerine” μπορεί να απογειώσει το ύφος του γάμου σας, με τη δυνατή του ενέργεια και τη φλογερή του όψη. Αν η προσωπικότητα σας είναι ιδιαίτερα έντονη, τότε μάλλον βρήκατε το καταλληλότερο χρώμα για εσάς!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.