ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Teti Charitou: Το exclusive tailor-shop που υπόσχεται το νυφικό των ονείρων σας


29 Ιουνίου 2016

960l.jpg

H πιο όμορφη μέρα στη ζωή κάθε γυναίκας είναι αυτή του γάμου της γι αυτό και οφείλει να είναι τόσο ξεχωριστή όσο και η ίδια. Επομένως το ζητούμενο της μέλλουσας νύφης είναι να βρει το κατάλληλο για εκείνη νυφικό που θα ανταποκρίνεται στην προσωπικότητα, στο στιλ αλλά και στο σωματότυπο της. Αν λοιπόν σκοπεύετε σύντομα να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου, απευθυνθείτε στο exclusive tailor-shop της Teti Charitou, έναν πολυχώρο δημιουργίας  χειροποίητων exclusive σειρών υψηλής ραπτικής, που επιβεβαιώνουν το elegant ύφος της σχεδιάστριας και το πάθος της για τη μόδα.

Τα νυφικά Teti Charitou πρεσβεύουν τη φινέτσα με ιδιαίτερα σχέδια και άρτιες τεχνικές ραπτικής, συνδυάζοντας το σύγχρονο με το διαχρονικό. Ράβονται sur mesure από την αρχή στο σώμα της εκάστοτε νύφης και μεταμορφώνονται πρόβα με την πρόβα στο νυφικό των ονείρων σας. Οι σειρές είναι Limited Edition με την δυνατότητα τροποποίησης και εφαρμογής στην κάθε νύφη ξεχωριστά.

Οι πολυτελείς υφές όπως γαλλικές δαντέλες chantilly και guipure, ολομέταξες μουσελίνες, φίνα ντελικάτα τούλια, είναι μόνο μερικά από τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται και οποιοδήποτε απλικέ ή κέντημα γίνεται αποκλειστικά στο χέρι από εξειδικευμένες κεντήστρες. Ο συνδυασμός του νυφικού με τα χειροποίητα αξεσουάρ-φιόγκους ή γιακάδες με πέρλες- μεταξωτά χειροποίητα πέπλα και διάφορα headpieces, είναι τα στοιχεία που κάνουν τα νυφικά Teti Charitou μοναδικά.

Μετατρέψτε την αγχώδη διαδικασία σε μία απολαυστική εμπειρία κλείνοντας ένα ραντεβού, στο οποίο αρχικά θα συζητήσετε για το είδος του ενδύματος που επιθυμείτε και οτιδήποτε περικλείεται γύρω από αυτό. Στη συνέχεια οι ειδικοί στο  exclusive tailor-shop Teti Charitou, διαμορφώνουν το προσωπικό σας profile μέσω της διαδικασίας 7-point Fit Profile δίνοντας σας παράλληλα τα απαραίτητα styling tips. Η εμπειρία γίνεται ακόμα πιο βιωματική καθώς υπάρχει υπηρεσία styling με hairstylist και make up artist, oι οποίοι βρίσκονται στη διάθεση σας για να προσφέρουν το τελικό αλλά ταυτόχρονα και το καλύτερο αποτέλεσμα για εκείνη την ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας.

Η φιλοσοφία λοιπόν πίσω από το Exclusive tailor-shop Teti Charitou είναι ότι ο καθένας είναι μοναδικός. Στόχος δεν είναι μία τυπική πελατειακή σχέση, αλλά μία ουσιαστική συνεργασία με κύριο στόχο και φιλοδοξία να ζήσετε την ωραιότερη μέρα της ζωής σας όπως σας αξίζει. Για τον λόγο αυτό επενδύει πολύ στο value for money διατηρώντας την υψηλή ποιότητα σε προσιτές πάντα τιμές.

Στο Exclusive tailor-shop Teti Charitou, εκτός από την bridal σειρά θα βρείτε υπέροχες βραδυνές δημιουργίες, γαμπριάτικα και αντρικά bespoke κοστούμια και πουκάμισα, καθώς και την νέα σειρά sur mesure βαπτιστικών ταυτόσημα με την ποιότητα του οίκου.

website:www.teticharitou.gr

Facebook: Teti Charitou - Exclusive Tailorshop

instagram:Teti Charitou Exclusive Tailorshop

[gallery-642626]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.