ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Το αξεσουάρ που χρειάζονται οι νύφες του Δεκεμβρίου


TSVIGKOU

10 Δεκεμβρίου 2017

4afbe98cf7fff8d7ac2dafc6c02ea4de.jpg

Επιλέξατε μία από τις πιο όμορφες περιόδους του χρόνου να παντρευτείτε. Και σίγουρα αυτή τη στιημή που διαβάζετε το άρθρο, τα έχετε σχεδόν όλα έτοιμα. Το νυφικό σας, το κοστούμι του γαμπρού, το στολισμό, το φαγητό και το ποτό για τους καλεσμένους, έχετε ετοιμάσει τα πάντα.

Γάμος σε Χριστουγεννιάτικο Mood

 

Ωστόσο υπάρχει και μία μικρή λεπτομέρεια που πρέπει να σκεφτείτε και αυτός είναι ο καιρός. Ο Δεκέμβριος είναι απρόβλεπτος και αναμφισβήτητα ένας από τους πιο κρύους μήνες της εποχής μας. Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να είχαμε λιακάδα, για τα δεδομένα του χειμώνα, λίγες ημέρες μετά όμως η θερμοκρασία έπεσε κατακόρυφα.

Σας συμβουλεύουμε λοιπόν να αγοράσετε ένα faux γουνάκι, που να ταιριάζει στο νυφικό σας στιλ. Δεν είναι απαραίτητο να είναι σε λευκή απόχρωση, ούτε να ταιριάζει απόλυτα με το νυφικό σας στιλ. Σκεφτείτε το σαν ένα ανεξάρτητο κομμάτι από την εμφάνισή σας, επενδύστε σε ένα που θα φορέσετε και αργότερα, σε επίσημες εμφανίσεις.

[gallery-717962]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.